Ora 5 dimineata. Incinsi dupa o noapte petrecuta in club, mai multi indivizi se iau la cearta: din imagini, par impartiti in doua tabere, iar primul pumn vine fulgerator!

Cel lovit cade ca trasnit si incepe bataia generala. In tot haosul, doi dintre indivizi scot pistoalele. Unul isi ameninta rivalul, celalalt trage. Ca sa scape nevatamat, soferul masinii care stationeazapleaca de pe loc si il calca pe barbatul aflat la pamant.

Toti au scapat cu viata insa, i-au pus in pericol si pe altii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ca-n jungla si-au rezolvat problema si altii, in Craiova. Fara sa aiba teama de camerele de supraveghere care ii dau de gol, indivizii din imagine transeaza conflictul cu un barbat dupa legea pumnului: nu se feresc sa fluture cutite si isi ataca victima sub privirile martorilor.

Secventa violenta in urma careia un barbat a fost injunghiat s-a petrecut in Craiova, oras pe care nu putini l-au numit de-a lungul anilor patria clanurilor mafiote.


Indivizi care se cred mai presus de lege sunt insa peste tot in tara, arata cea mai recenta evidenta a Politiei Romane: in primele 6 luni ale anului, au fost inregistrate aproape 1000 de violuri si peste 100 de crime.

In cea mai recenta statistica Eurostat, Romania figureaza ca a patra cea mai violenta tara dupa Germania,
Italia si Franta.

PETRE NECHITA, reporter Știrile Kanal D: „Tarile care ne depasesc in clasamanetul violentei au o populatie mult mai mare.

Asta inseamna ca noi inregistram un numar apropiat de omoruri cu Franta, de exemplu, tara care are de 3 ori si jumatate mai multi locuitori. In primele 6 luni de anul acesta s-au inregistrat deja 112 omoruri, aproape jumatate din cifra de anul trecut. Chiar si cu o scadere infima a acestor valori, ramanem un pol al violentelor in care siguranta e tot mai iluzorie”.

La nivel european, numarul crimelor este in scadere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si