Camerele de supraveghere au surprins autoturismul cu care veniseră cei trei indivizi în timp ce dădea târcoale pe străzile din Călărași, înainte să îi desfigureze pe cei doi iubiți cu acid. Ar fi vorba de trei suspecți, doi bărbați și o femeie. Nu cunoșteau, se pare, victimele, iar asta îi duce cu gândul pe anchetatori la un atac la comandă. Sunt din Timișoara, iar mașina cu care au fost surprinși ar fi fost închiriată din județul Ilfov.

Citește și: Două băuturi i-au costat cât un sejur întreg pe doi turiști. Suma fabuloasă pe care a cerut-o restaurantul din Mykonos: „Înșelătorie totală!”

atac, acid, calarasi, tineri atacati

Deocamdată polițiștii au reușit să pună mâna doar pe unul dintre suspecți, un tânăr de 30 de ani. Ceilalți doi, un bărbat și o femeie, ar fi fugit din țară chiar în noaptea atacului, potrivit investigațiilor. Cel mai probabil s-ar ascunde prin Italia. Victimele lor sunt în continuare în spital, ele fiind în stare extrem de gravă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor am putea fi martorii unei răfuieli între traficanți de droguri, căci cei doi iubiți stropiți cu acid fuseseră implicați în astfel de dosare. În 2021 au fost condamnați la câte un an și opt luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de substanțe interzise, iar tânărul mai apare într-un dosar deschis în martie, în care e acuzat de deținere de stupefiante și conducerea sub influența unor astfel de substanțe.

„Ei nu sunt traficanți de droguri în adevăratul sens al cuvântului. Ei au vândut trei, patru grame de marijuana să aibă ei să fumeze, pentru că au situația financiară bună. Părerea mea, lucrurile astea cu acidul și tot ce s-a întâmplat e din cauza geloziei, nu are legătură cu drogurile”, a spus prietenul victimei.

atac, acid, calarasi, tineri atacati

Înainte de odiosul atac tânărul îi mărturisea unui prieten că se simțea urmărit și că fusese amenințat: „Roata mea, eu aveam o roată care se dezumfla, și acum am umflat-o și după ce am umflat-o am găsit-o lăsată de tot. M-am dus, am schimbat cauciucul, că am crezut că e cauciucul de vină. Pe urmă am venit cu cauciucul nou, a doua zi era până de tot, iar și când m-am uitat la vulcanizare era tăiată de cuțit.”

Suspectul prins în acest caz a fost reținut, ceilalți doi vor fi dați cel mai probabil în urmărire internațională.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un fermier din Australia a mușcat crocodilul care l-a atacat! A povestit cum a supraviețuit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si