Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cei patru interlopi care au fugit după războiul din Chiajna nu sunt de găsit. Răsturnare de situație

Şi în gaură de şarpe îi caută poliţiştii pe cei 4 interlopi care au fugit după războiul din Chiajna, în care a fost rănit şi fratele Alinei Pană de la Exalton. Anchetatorii au cerut deja mandate de arestare pe numele lor și au schimbat încadrarea juridică în tentativă de omor.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ajutată de câteva imagini surprinse pe o cameră de supraveghere, soţia unuia dintre fugari declară că, de fapt, ei au fost atacați și doar s-au apărat în fața rivalilor care sunt acum în spital.

Noi detalii ies la iveală și conturează tot mai mult războiul dintre cele două clanuri, Iordan și  Litrașu. Deși joi seara, răniții au fost din clanul Iordan, cu doar o zi înainte ei erau cei care mergeau acasă la Costi Raiciu, zis și Mucea, să îl amenințe cu moartea. În imagini, se observă cum mai mulți indivizi coboară din mașini în fața casei lui Raiciu, printre care deja temutul Liviu Iordan.

Între timp, Costi Raiciu iese și el la poartă, cu mâinile goale, pe seme că nu se aștepta la o ambuscadă, iar după doar câteva secunde o ia la fugă, fiind urmat de membrii clanului Iordan.

Toată scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere

În momentul în care a auzit urelete în fața casei, soția lui Raiciu iese la poartă, iar cei care îl urmăreau pe Costi Raiciu se întorc pentru că acesta reuşise să intre într-o curte vecină și să scape din mâinile rivalilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Ororile din "depozitul diavolului"

”Cu o zi înainte de incident au venit la noi acasă, l-au alergat cu cuțitul, avem martori, vor veni la declarații. Soțul meu va veni să dea explicații, dacă va fi găsit vinovat, dar acum amploarea este prea mare și este speriat”, spune Oana Raiciu.

La o zi distanță, o nouă luptă a pornit.

De această dată, anchetatorii spun că Raiciu, împreună cu vărul lui Sorin Raiciu și alți 2 indivizi ar fi plănuit un atac asupra lui Liviu Iordan, în plină stradă. Săbii, răngi și pistoale s-ar fi folosit în răfuiala pe care clanul Litrașilor ar fi pornit-o. Deși datele din anchetă îi indică pe oamenii lui Raiciu ca fiind atacatorii, soția lui povestește exact opusul.

Locuitorii din Chiajna trăiesc cu spaimă

În tot războiul dintre cele două clanuri, unul care ar avea chiar miză politică, un lucru este cert- locuitorii din Chiajna trăiesc cu spaimă că oricând pot cădea victime colaterale într-un război al celor două tabere.

Citeste si: Răfuială între clanuri la marginea Capitalei. Au fost trase focuri de armă

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nu este pentru prima dată când locuitrii din Chiajna sunt martori neputincioşi la calvarul adus lângă casele lor de membrii celor două grupări interlope! Niciodată, însă, parcă nu a fost atât de rău ca acum! De pe patul de spital, fratele Alinei Pană de la Exatlon, a reuşit să descrie ce a văzut şi trăi cu preţul propiei sănătăţi.

Fugarii sunt dați în urmărire națională

Scandalagii fugari sunt anchetați acum și pentru tentativă de omor! Au pe numele lor mandate de arestare preventivă, fiind dați și în urmărire națională.

Citeste si: VIDEO- Împușcături la marginea Capitalei între clanuri. Știrile Kanal D vă prezintă imagini în exclusivitate

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI