S-a dat un chef faraonic în cinstea eliberării celor trei frați din planul Fabian, acuzați de odioasa crimă din Padina. Mama lor, vrăjitoare Sidonia susține că a prezis eliberarea. Din păcate, nu a putut să prezică o altă oroare ce avea să fie descoperită după petrecerea cu fast. Un om a fost găsit fără suflare în curtea vilei. Ar fi făcut infarct de la prea mult alcool, spun cei din familie.

Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Radu Andrei Tudor.

Cheful eliberării s-a sfârșit mortal

După trei luni în arest, cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, acuzați de odioasa crimă din Padina, au fost stropiți cu șampanii scumpe când au trecut poarta vilei cu bolidul. Printre cei care i-au întâmpinat îl regăsim și pe interlopul Ciprian Pian.

Eliberarea celor trei frați acuzați de asasinat a fost sărbătorită apoi cu mare fast cu băutură din belșug, grătare încinse și muzică de petrecere.

„De prevestit da, am prevestit eliberarea lor, cum am prevestit și necazul că va veni. Suntem o familie credincioasă, D-zeu le-a ajutat ca să vină acasă înapoi de unde au venit”, a transmis vrăjitoarea Sidonia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din păcate, nu a prevestit și descoperirea terifiantă ce avea să le umbrească fericirea. Un bărbat de cincizeci și trei de ani a fost găsit fără suflare în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde au petrecut suspecții și invitații lor.

Vila a fost împânzită de polițiști și criminaliști, iar apoi o mașină de la medicină legală a ajuns să preia trupul fără viață.

Pe de altă parte, cei trei frați au fost plasați în arest la domiciliu după o sentință dată de magistrații Curții de Apel Ploiești.

Arestul la domiciliu nu înseamnă că cei trei sunt nevinovați și vor fi judecați pentru moartea lui Sorin Anghel, care a sfârșit după loviturile cu macete la o petrecere din restaurantul unui hotel din Padina.

Suspecții susțin că ar fi fost în legitimă apărare, iar avocatul lor a făcut chiar și o plângere penală pe numele mortului. Ba mai mult, a cerut teste genetice care au arătat că ADN-ul din sângele găsit pe hainele suspecților nu era al victimei, ci chiar al lor, semn că fuseseră atacați.

Citește și: VIDEO- Clipe de panică în Brașov! Doi cai s-au încăierat la Parada Junilor și i-au pus pe călăreți la pământ


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si