Irina și Irinel Columbeanu și-au deschis inima la „Fiță cu Adiță”. Extrem de fericiți că au putut să se întâlnească după o lungă perioadă în care s-au aflat la mii de kilometri unul de celălalt, fostul milionar de la Izvorani aproape că a rămas fără cuvinte de bucurie. 

Citește și: VIDEO- Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Omul de afaceri a ajuns în locul în care a stat și tatăl său: „Sper să primesc vizite"

irina columbeanu, irinel columbeanu, fita cu adita

Irina, care i-a dus dorul tatălui ei, s-a lăsat și ea cuprinsă de emoții și a mărturisit că este foarte fericită că a putut din nou să vină în țara ei natală, chiar dacă sunt ani întregi de când locuiește cu mama sa în Statele Unite.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Irina: „Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă. Sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt din nou aici.”
Adiță: „Cum a fost prima clipă când l-ai revăzut pe tatăl tău?”
Irina: „Foarte emoționant. Un moment plin de bucurie, sunt foarte fericită.”
Irinel Columbeanu: „Cel mai frumos și fericit moment din această vară!”

irina columbeanu, irinel columbeanu, fita cu adita

Irina știe deja ce vrea să facă în viitor! Irinel Columbeanu, foarte mândru de fiica lui: „Sunt foarte pasionată”

În fața lui Adiță și a tatălui ei, Irina a dezvăluit că știe deja cu exactitate ce carieră își dorește să își construiască. Fiica fostului milionar de la Izvorani a dezvăluit că va urma o școală în Elveția, unde vrea să învețe și să devină un medic foarte bun. 

Adiță: „Ne-a spus nașul tău că vrei să urmezi medicina.”
Irina: „Da, vreau să merg la o școală de medicină în Elveția. Sunt foarte pasionată de acest subiect. Îmi place mult știința, nu prea îmi place matematica, dar încerc.(...) În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult, a fost o schimbare pozitivă. Sunt foarte recunoscătoare că am putut să mă mut în America, dar și că am putut să mă întorc în România, să îmi văd tatăl și țara.”

Urmărește aici întreaga emisiune „Fiță cu Adiță”:

Citește și: Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după 5 ani! Ce i-a spus Irina atunci când s-au revăzut? „A crescut frumos”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si