Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cel mai mare bazar caritabil a avut loc în București. Zeci de ambasadori au vândut produse tradiționale pentru o cauză nobilă

Zeci de ambasadori, reprezentanți a peste 50 de țări și voluntari au vândut azi în Capitală produse cu specific tradițional pentru a ajuta bătrânii singuri și neajutorați, în prag de sărbători.

Maria Stiuca,

Cel mai mare bazar caritabil [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Cel mai animat bazar internațional a avut loc astăzi în Capitală. Zeci de ambasadori, reprezentanți a peste 50 de țări și voluntari, au vândut cât mai multe produse cu specific tradițional, totul pentru o cauză nobilă. Este un ajutor de preț în prag de sărbători pentru bătrânii singuri și neajutorați”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Bazar internațional în Capitală, organizat pentru o cauză nobilă

În cadrul acestei ediții aniversare, reprezentanții a 60 de țări ale lumii s-au pregătit intens pentru cel mai așteptat Christmas Bazar al anului. Publicul numeros a fost încântat de mozaicul culturilor globale și reprezentațiile de muzică, dans, demonstrații de meșteșuguri, obiceiuri culinare și prezentări ale obiectelor tradiționale. Toate aduse pentru o cauză nobilă: ajutor în sprijinul bătrânilor singuri de sărbători.

Citește și: VIDEO- Cea mai decorată casă este împodobită de sărbători mai ceva ca în filmele americane

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ca în fiecare an, Turcia a fost una dintre cele mai îndrăgite țări. Vânzările nu au întârziat să apară, mai ales că însuși Excelența sa, ambasadorul Turciei în România, s-a implicat direct în comercializarea produselor și preparatelor pregătite.
„Scopul este de a împărți ceea ce avem, bucurându-ne unii de alții. Noi, ca Ambasadă a Turciei, împreună cu comunitatea turcă, am depus toate eforturile să pregătim o masă mare cu tot felul de obiecte, pentru a putea strânge din vânzările noastre cat mai multe donații”, a spus ambasadorul Turciei.


Sute de voluntari s-au implicat în acest eveniment exclusiv caritabil. Numai pentru standul Turciei, timp de mai bine de o lună au trudit peste 30 de voluntari.
Vizitatorii au donat, au gustat bunătăți internaționale, însă au putut și participa la tombole, în baza cărora s-au pus în joc vacanțe all inclusive sau cursuri pentru a putea învăța o limbă străină.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI