Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cele mai furate produse din magazine. Sisteme antifurt și pe cele mai ieftine mărfuri: "Bagă ei până și un ou în buzunar și pleacă"

Produsele din magazine au ajuns să fie ținute pe rafturi ca la muzeu de teamă că vor cădea pradă hoților. Patronii magazinelor au decis să pună sisteme antifurt chiar și pe cele mai ieftine dintre produse, un banal ou sau o roată de cașcaval sunt printre țintele sigure ale hoților.

Redactia Stirile Kanal D,

Cele mai furate produse din magazine [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

De la pește la cubulețe de unt, forfecuțe sau unghiere, aproape toate produsele de pe rafturile magazinelor sunt acum păzite de hoți mai ceva ca niște piese de muzeu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Sistemele antifurt au devenit tot mai creative pentru a stăvili pofta hoților de a băga tot ce prind în buzunare.

Dacă altădată doar băuturile fine sau produsele premium aveau sisteme antifurt, acum hoții pun ochii chiar și pe produse ieftine, spun angajații magazinelor.

Cele mai recente date ale Poliției române arată că furturile din magazine au crescut cu 15 procente într-un singur an.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI