Pentru cei care iubesc zăpada și sporturile de iarnă, stațiunile de ski sunt principala atracție în sezonul rece. De multe ori însă, dăm înapoi din cauza prețurilor. În materialul următor vă arătăm cele mai ieftine stațiuni de schi din Europa, a transmis Simona Pătruleasa.

Cele mai ieftine stațiuni de ski

Schiorii cu experiență, dar și amatorii pot merge iarna asta într-una dintre aceste trei stațiuni.

Sunt accesibile, dar toate sunt bine întreținute și au toate facilitățile necesare unui schior.

În Bulgaria regăsim domeniul schiabil Bansko. Este una dintre cele mai cunoscute și moderne destinații de ski din Europa de Est. Nu trebuie să vă faceți griji că nu veți avea zăpadă. Ninge în fiecare an acolo, dar există și instalații de zăpadă artificială.

Pentru un ski pass de o zi, turiștii plătesc aproximativ 46 de euro, iar tarifele la hotel pleacă de la 50 de euro pe noapte.

Slovenia, este cea de-a doua noastră oprire. Stațiunea Vogel atrage iubitorii sporturilor de iarnă prin panorama instagramabilă asupra unui lac superb. Și micii schiori au pârtii speciale pentru ei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Furtuna a făcut prăpăd în Bulgaria. Nord-estul țării, sub stare de urgență/ O navă a dispărut în furtuna extremă

Tarifele pornesc de la 42 de euro pentru un ski pass de o zi, în timp ce cazarea se găsește la prețuri începând cu 30 de euro pe noapte.

Ultima oprire este în stațiunea Sestriere din Italia. Chiar dacă e o destinație ieftină, aici se organizează anual cupa mondială la ski alpin, iar în trecut a găzduit jocurile olimpice de iarnă.

În plus, e îndrăgit mai ales de petrecăreți.

Un ski pass de o zi costa 44 de euro, iar cazarea începe de la 40 de euro pe noapte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si