În minutele următoare vă invităm în lumea spectaculoasă a celor mai renumite parcuri de distracție din Europa! De la visul magic Disney, la un safari în stil german, aceste parcuri oferă distracții pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, a transmis Simona Pătruleasa.

Parcuri de distracție în Europa

Fiecare parc de distracții are o tematică unică, o lume unde magia și aventura se întâlnesc pentru a crea experiențe memorabile.



Pășiți cu încredere în lumea magică Disney, unde copiii își pot îndeplini cele mai îndrăznețe vise, iar adulții pot retrăi momente din copilărie. Aici poveștile prind viață ca prin magie, personajele vă vor fascina și veți avea parte de aventuri incredibile. Prețul unui bilet pentru un adult pornește de la 56 de euro, fără cazare.

O călătorie prin Europa într-o singură zi?.. Da, este posibil! Europa Park este cel mai mare parc de distracții din Germania, al doilea ca atractivitate, după Disneyland. Situat la granița cu Elveția și Franța, pe o suprafață de 85 de hectare, cu 13 zone tematice europene... pune la dispoziția turiștilor peste 100 de atracții: show-uri variate, spectacole de teatru și o mare varietate gastronomică. Pentru o intrare de o zi adulții vor plăti 62 de euro, iar pentru copii 52 de euro.

Următoarea noastră oprire este tot în Germania, unde cărămizile LEGO prind viață! Parcul de distracții Legoland este situat în Gunzburg și oferă vizitatorilor peste 40 de atracții ingenioase, mare parte imitând construcțiile realizate de copii din piesele îndrăgitului joc Lego.

Adulții vor plăti 64 de euro intrarea, iar copiii peste 2 ani- 58 de euro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La o oră de Barcelona, se află cel mai mare parc de distracții din Spania: PortAventura World. O aventură mediteraneană, cu senzații tari și adrenalină cât cuprinde. O zi de distracție vă poate costa 55 de euro pentru un adult, în timp ce pentru un copil veți plăti 50 de euro.

Citește și: VIDEO- Revelionul artiștilor, o petrecere de neuitat. Cei care au sărbătorit abia acum s-au distrat pe cinste


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si