"Apariție neașteptată la premiile Bafta. Celebrul actor din filmul "Înapoi în viitor" a urcat pe scenă într-un scaun cu rotile și a ținut un discurs emoționant. Priviți!", a transmis Cristian Sabbagh.

Celebrul actor din filmul "Înapoi în viitor", un discurs emoționant la premiile Bafta

Acesta a fost cel mai emoționant moment al galei Premiilor Bafta. În vârstă de 62 de ani, Michael J Fox a urcat pe scenă într-un scaun cu rotile, în aplauzele publicului.

"Există un motiv pentru care se spune că filmele sunt magice, deoarece filmele îți pot schimba ziua. Îți pot schimba perspectiva. Uneori îți pot schimba viața", a declarat Michael J Fox.

Fox a înmânat premiul filmului Oppenheimer, regizat de Christopher Nolan și a fost ovaționat în picioare pentru discursul său.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Actorul cunoscut pentru rolul din filmul "Înapoi în viitor" a fost diagnosticat cu boala Parkinson în anii 1990, iar de atunci rareori a apărut în public.

"Acum distrug chestii. Mi-am rupt mâna asta, mâna asta, cotul acesta. Mi-am spart fața, mi-am rupt mâna", a declarat Michael J Fox.

Michael a cunoscut-o pe soția sa în serialul Family Ties și recunoaște că nu se aștepta ca aceasta să-i fie alături la bine și la greu, timp de 35 de ani.

Citește și: VIDEO- Filmul "Oppenheimer", triumfător la premiile Bafta. Pelicula a obținut 7 trofee


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: