Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Celebrul actor din filmul "Înapoi în viitor" a ținut un discurs emoționant la premiile Bafta, într-un scaun cu rotile: "Filmele îți schimbă viața"

Michael J Fox a ținut un discurs emoționant la premiile Bafta, în scaun cu rotile. Actorul a declarat că filmele sunt magice și că, uneori, îți pot schimba viața.

Redactia Stirile Kanal D,

Moment emoționant la premiile Bafta [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Apariție neașteptată la premiile Bafta. Celebrul actor din filmul "Înapoi în viitor" a urcat pe scenă într-un scaun cu rotile și a ținut un discurs emoționant. Priviți!", a transmis Cristian Sabbagh.

Celebrul actor din filmul "Înapoi în viitor", un discurs emoționant la premiile Bafta

Acesta a fost cel mai emoționant moment al galei Premiilor Bafta. În vârstă de 62 de ani, Michael J Fox a urcat pe scenă într-un scaun cu rotile, în aplauzele publicului.

"Există un motiv pentru care se spune că filmele sunt magice, deoarece filmele îți pot schimba ziua. Îți pot schimba perspectiva. Uneori îți pot schimba viața", a declarat Michael J Fox.

Fox a înmânat premiul filmului Oppenheimer, regizat de Christopher Nolan și a fost ovaționat în picioare pentru discursul său.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Actorul cunoscut pentru rolul din filmul "Înapoi în viitor" a fost diagnosticat cu boala Parkinson în anii 1990, iar de atunci rareori a apărut în public.

"Acum distrug chestii. Mi-am rupt mâna asta, mâna asta, cotul acesta. Mi-am spart fața, mi-am rupt mâna", a declarat Michael J Fox.

Michael a cunoscut-o pe soția sa în serialul Family Ties și recunoaște că nu se aștepta ca aceasta să-i fie alături la bine și la greu, timp de 35 de ani.

Citește și: VIDEO- Filmul "Oppenheimer", triumfător la premiile Bafta. Pelicula a obținut 7 trofee

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI