Cel mai cunoscut dj Armin Van Buuren s-a întors după 7 ani în fața publicului din București. Revenirea a fost una unică, atât pentru public, cât şi pentru dj!

“Există o conexiune specială între mine şi români. Aş putea spune asta despre orice ţară, dar, cu românii, este adevărat. Am susţinut show-uri aici cum, n-am susţinut nicăieri în altă parte. A fost un vis să cânt pe această clădire-monument, este o locaţie unică.

Sunt fericit să mă aflu aici.”, a spus Armin van Buuren pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Artiști Untold 2021. Vezi cine va urca pe scena celui mai mare festival din România

DJ-ul olandez a mixat pe acoperişul Palatului Parlamentului și și-a surprins fanii cu un live set pregătit special sub forma unui mic preview al evenimentului grandios care va avea loc la finalul lunii septembrie, când va susţine cel mai mare concert solo al său.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Am susţinut multe show-uri solo, însă, niciodată pentru 60.000 de persoane, niciodată într-un loc ca acesta. Mă voi afla acol. Îţi imaginezi că dacă mixezi într-un loc ca acesta nu pui 2 difuzoare, o să fie o producţie imensă!”, a completat celebrul DJ olandez.

Citeste si: Vești bune pentru elevi. Toți cei care obțin nota 10 la bacalaureat au gratis la Neversea și Untold

Armin Van Burren este cel care va da startul evenimentelor anuale de muzică electronică de la nopi din ţară. Va concerta în Piața Constituției, unde se va organiza festivalul Sound of Bucharest- al doilea mare eveniment anunţat în România, după SAGA Festival.

"Este un moment extrem de special pentru ALDA, cel mai mare solo show pe care un artist îl susţine va avea loc pe 25 septembrie, la Bucureşti- Sound of Bucharest. Nu puteam începe mai bine un astfel de eveniment decât cu unul dintre cei mai iubiţi DJi din întreaga lume, Armin van Buuren. După 7 ani, acesta se întoarce la Bucureşti şi vă invităm să petrecem împreună, după această perioadă grea în care am stat departe unii de ceilalţi, fără concerte şi fără festivaluri”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

Citeste si: VIDEO- Bucate delicioase pentru cei ce pofesc la mâncare tradițională

Marele eveniment va avea loc pe 25 Septembrie, in Piaţa Constituţiei. Toţi cei care îşi doresc să fia parte la acest eveniment unic se pot înregistra pe site-ul www.soundofbucha-rest.com.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si