Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Celebrul Florian Tudor „Rechinul” a fost capturat în Statele Unite

După luni întregi în care a sfidat anchetatorii români ce se chinuiau să-l captureze, vestitul Florian Tudor, poreclit Rechinul, a fost capturat peste Ocean!

Iulian Ciurea,

Celebrul Florian Tudor „Rechinul” a fost capturat în Statele Unite

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

 

Exact ca-n filme a fost pusă-n scenă capturarea lui Florian Tudor- poreclit Rechinul- considerat unul dintre cei mai temuți capi ai lumii criminale care-și fac veacul peste ocean- cu legături până la mafiotul mexican „El Chapo”!

Surse din rândul anchetatorilor susțin că-n timpul operațiunii- unul dintre polițiști a încercat să împiedice arestarea interlopului- iar avocatul lui din Mexic i-a lovit pe agenții veniți să-l încătușeze.

Cei doi au sfârșit și ei reținuți după acțiunea în forță!

Florian Tudor a fost imobilizat și luat pe sus de ofițeri după minute bune de luptă- dar strigă fără încetare să fie lăsat în pace.

„Nu am vorbit cu el, nu am avut cum, dar și mie mi-a displăcut ce am văzut!”, spune avocata bărbatului.

Florian Tudor, zis Rechinul, greu de capturat de anchetatorii români

Dacă-n Mexic a umblat liber vreme de doi ani fără ca anchetatorii români să poată să pună mâna pe el- în țară- individul de 44 de ani era acuzat de șantaj și instigare la tentativă de omor.

Victima ar fi Constantin Marcu- un fost locotenent care s-a răzvrătit împotriva grupării. În 2018- ar fi încercat prima oară să-l ucidă. Părinții lui au povestit pentru Rise Project că erau amenințați neîncetat.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Sorin Velcu- unul din bodyguarzii Rechinului- ar fi lansat asemenea vorbe dure- care nu au rămas o simplă amenințare. Ulterior- Marcu avea să fie atacat de trei bărbați și înjunghiat.

El a reușit să fugă- să se ascundă, dar nu pentru multă vreme. A fost prins și împușcat- la doi pași de vila Rechinului din Cancun.

Anchetatorii nu au putut dovedi omorul de care era acuzat Florian Tudor, Rechinul

Anchetatorii încă nu au putut dovedi omorul. Doar tentativa de omor. Un judecător a decis că nu a fost crimă, că Marcu ar fi încercat să-l răpească pe unul din oamenii Rechinului și ar fi fost împușcat de un agent de pază. Același magistrat a fost ulterior suspendat pentru nereguli într-un alt caz.

„A fost clasat, într-adevăr au fost cercetări, anchetă. A fost identificat vinovatul, numai că până să fie judecat acela a decedat, nu știu în ce circumstanțe, dar ancheta clar nu l-a scos pe el vinovat!”, spune avocatul.

Anul trecut- Rechinul a organizat chiar și o conferință de presă în care s-a plâns că e terorizat de autorități.

„În timpul arestului am fost torturați fizic și emoțional, atât eu, cât și soția mea și fiul meu, care este cetățean american. Ne-au furat 67 de milioane de pesos.”, susține Rechinul.

În martie- Tribunalul București a emis pe numele lui un mandat de arestare în lipsă- iar autoritățile române au cerut extrădarea.

Asta după ce au fost condamnați în primă instanță- la un total de 40 de ani de închisoare- șase dintre locotenenții lui Florian Tudor- care sunt după gratii încă din 2019. Acuzațiile sunt extrem de grave: de la port ilegal de arme până la omor calificat!

Rechinul a creat o adevărată rețea a terorii în Mexic

Stabilit în Mexic din 2012- Rechinu a creat o adevărată rețea a terorii, spun procurorii, care este bănuită că ar fi procurat milioane de euro din carduri clonate după o metodă revoluționară, greu de despistat.

Locotenenții lui, susțin anchetatorii, ar fi instalat sute de bancomate capcană mai ales la malul mării Caraibilor între localitățile Cancun și Tulum- dar și în alte zone turistice.

Potrivit unui jurnalist mexican care a făcut o investigație- recordul înfricoșător stabilit de oamenii lui Tudor a fost de 7,5 milioane de dolari furați în mai puțin de 24 de ore.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Emilia Ghinescu nu vrea să își facă o nouă relație în viitorul apropiat: "Nu mai vreau lucrul acesta"- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Toții banii negri erau aduși în România prin diverse scheme- iar aici erau investiți în imobiliare sau îngropați în pământ. Bărbatul ar putea fi extrădat în România în următoarele săptămâni.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI