„Taylor Swift este marea câștigătoare a premiilor Grammy, decernate la Los Angeles. Artista a luat, pentru a patra oară premiul „Albumul Anului” și a înregistrat, astfel, o premieră absolută. Surpriza serii a fost, însă, Celine Dion care și-a făcut prima apariție publică din ultimele 3 luni”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Celine Dion, prima apariție publică după 3 luni

Cea de-a 66-a ediție a premiilor Grammy a adus în lumina reflectoarelor cele mai iubite staruri ale momentului, iar pe covorul roșu, acestea s-au întrecut în ținute care de care mai

spectaculoase.
Surpriza galei a fost, de departe, Celine Dion care a fost întâmpinată pe scenă cu aplauze.
Aceasta a fost prima apariție publică din ultimele trei luni pentru artista, care se luptă de câțiva ani cu o tulburare neurologică rară și incurabilă.

Citește și: Scandal în lumea celebrităților! Taylor Swift a ignorat-o pe Celine Dion, pe scenă, la decernarea premiilor Grammy

Diva, în vârstă de 55 de ani, a fost și cea care a făcut anunțul serii la Grammy Awards.
Taylor Swift a câștigat marea statuetă la două categorii: „Albumul anului” și „Cel mai bun album pop”. Este a patra oară când vedeta își adjudecă premiul și marchează o premieră absolută în istoria galei.
Simpatica cântăreață Miley Cyrus a avut un impact uriaș anul acesta, cu single-ul „Flowers”, care a urcat rapid în topul preferințelor publicului, dar și ale criticilor.

Miley a câștigat premiile pentru „Cea mai bună interpretare pop solo" și pentru „Înregistrarea anului”. Și pentru Miley această gală a reprezentat o premieră, acestea fiind primele premii Grammy din cariera sa.
La categoria „Cântecul anului", cântăreața americană Billie Eilish a câștigat trofeul cu single-ul „What Was I Made For?", un cântec compus pentru coloana sonoră a filmului "Barbie".
Un moment controversat al serii a fost cel în care Jay-Z a urcat pe scenă pentru a primi Dr.
Dre Global Impact Award. Cu fiica sa, Blue Ivy alături, artistul nu s-a putut abține să nu facă niște remarci acide la adresa reprezentanților Grammy Awards.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Jay-Z s-a declarat nemulțumit de faptul că soţia sa, Beyoncé, nu a primit cel mai prestigios premiu, deşi are cele mai multe trofee din istorie.

„Nu vreau să o fac de râs pe această tânără domnișoară, dar are mai multe Grammy-uri decât oricine altcineva, dar nu a câștigat niciodată albumul anului. Chiar şi după propriile voastre standarde, nu are sens. Gândiți-vă la asta”, a spus Jay-Z.
În tot acest timp, din public, Beyoncé, a urmărit discursul soțului cu sufletul la gură.
„Unii dintre voi vor merge acasă în seara asta și se vor simți ca și cum ar fi fost jefuiți. Unii dintre voi pot fi jefuiți. Unii dintre voi nu aparțin categoriei. Când am emoții, spun adevărul”, a continuat Jay-Z.
Evenimentul de anul acesta, a totalizat 94 de categorii, iar printre artiștii care au susținut spectacole pe scena din Los Angeles s-au numărat U2, Olivia Rodrigo, Bilie Eilish, dar și rapperul Travis Scott.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si