„Celine Dion duce o luptă grea cu o boală rară. Deși vocea i-a fost afectată iar corpul nu o mai ascultă, cântăreața nu se de bătută. În lacrimi a acordat un interviu în care a vorbit despre greutățile prin care trece, dar și despre dorința de a se întoarce pe scenă”, a spus Christian Sabbagh.

În urmă cu doi ani, artista a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară, care afectează unul din un milion de oameni.

Afecțiunea de care suferă artista produce contracții musculare dureroase, care îi afectează vocea, dar și abilitate a de a se mișca. Artista a vorbit și despre momentul în care a descoperit că ceva este în neregulă, în timp ce se afla în turneu. A mărturisit că, până la aflarea diagnosticului, a încercat să se trateze singură și chiar și-a pus viața în pericol din cauza dozelor mari de medicamente pe care le lua.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum, Celine Dion face terapie fizică și vocală de mai multe ori pe săptămână și are speranța că se va întoarce pe scenă. Întreg procesul său de recuperare a fost documentat în cadrul unei luni metraj care va arăta publicului lupta crâncena pe care artista o duce. Acesta va avea premiera pe 25 iunie.

Citește și: VIDEO-Celine Dion, interviu emoționant. Artista a vorbit deschis despre suferința prin care trece. ,,Trebuie să învăț să trăiesc cu boală și să nu mă mai pun la îndoială''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si