„Val de reacții după ce melodia din Titanic, cântată de Celine Dion, a fost folosită fără drept la un miting al lui Donald Trump. Refrenul celebrei piese a răsunat printre republicani, înainte ca fostul președinte să urce pe scenă.

Momentul a atras o grămadă de lume. Unii spun că melodia din filmul Titanic se potrivește la fix cu scăderea în sondaje a lui Donald Trump.

Alții l-au pus pe miliardarul republican pe un afiș, pe punte, în locul lui Kate Winslet. Celina Dion, în schimb, nu a fost deloc amuzată. Reprezentanții artistei au spus că nu și-au dat acordul pentru ca piesa să fie cântată în mijlocul mitingului electoral al republicanilor și chiar au rămas indignați de alegerea acestei melodii”, a spus Mădălina Bichir.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citește și: Prima dezbatere dintre Donald Trump și Kamala Harris. Cine conduce în cursa pentru Casa Albă, potrivit sondajelor

Citește și: Cine este Tim Walz, vicepreședintele ales de Kamala Harris pentru "războiul" cu Donald Trump

Sursa foto: Profimedia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si