Totul a fost scos la iveală când pe data de 23 iulie, Poliția orașului Huedin a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră a plecat în mod voluntar de la domiciliul său. Tânăra a fost identificată, iar în urma verficărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că în perioada martie 2021 – prezent, tatăl acesteia, un bărbat în vârstă de 37 de ani, prin constrângere, ar fi forțat-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale.

Anunţul făcut de IPJ Cluj

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 12.15 Poliția orașului Huedin a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră a plecat în mod voluntar de la domiciliul său. La scurt timp de la sesizare, minora a fost identificată. Cu ocazia verificărilor efectuate, la aceeași dată, polițiștii au stabilit faptul că în perioada martie 2021 – prezent, tatăl acesteia, un bărbat în vârstă de 37 de ani, prin constrângere, ar fi forțat-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și act sexual cu un minor,cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin. Totodată, în vederea ocrotirii drepturilor minorei, aceasta a fost plasată în regim de urgență într-un centru al DGASPC Cluj”, arată cei de la IPJ Cluj.

Citeste si: Un tânăr a fost găsit mort, cu capul tăiat şi pus într-o găleată. Sfârșitul tragic al adolescentului

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După aceea, tânăra a „fost plasată în regim de urgență în familia extinsă (n.red. în grija unchiului Cristi Șchiop)”, scrie Ziar de Cluj, care citează informaţiile DGASPC Cluj.

Asistenții sociali motivează decizia prin faptul că s-a ținut cont de decizia minorei și de posibilitățile financiare ale unchiului ei, inclusiv promisiunea că aceasta a fi consililiată de un psiholog particular.

Citeste si: VIDEO| Agresorul sexual din scara blocului a fost prins


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si