Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ceremonie de rămas bun pentru cuplul prezindențial Carmen și Klaus Iohannis/ Localnicii din Zanzibar au organizat totul

Vizita cuplului prezidențial este aproape pe sfârșite. Localnicii din Zanzibar au pregătit o ceremonie de rămas bun specială pentru Carmen și Klaus Iohannis

Redactia Stirile Kanal D,

Președintele și soția, „botezați” în ocean [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Cuplul prezidențial a fost „botezat” în apele oceanului Indian. Totul s-a întamplat în Zanzibar, unde localnicii au pregătit o ceremonie specială de bun rămas pentru Carmen și Klaus Iohannis”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Localnicii din Zanzibar și-au luat rămas un de la cuplul prezidențial

„Da! Președintele României, Klaus Iohannis! Bine ați venit în Zanzibar! Fără probleme, totul este bine! Domnule președinte”, au exclamat loalnicii.
Petrecerea de adio organizată de un grup de localnici din Zanzibar, a făcut-o pe prima doamnă să scoată telefonul din geantă și să imortalizeze momentele unice. Două tablouri înfățișându-i pe președinte și soția sa au fost aruncate în ocean. Nu înainte de a fi „descântate" cu urarea „Hakuna Matata", o expresie specifică în Zanzibar, care înseamnă „fără probleme, totul este bine”.

Citește și: Un pod unic în România ar urma să fie deschis, în județul Argeș, până la finalul lunii noiembrie. Nicolae Ciucă: „Este un proiect românesc”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Primul tablou care a ajuns în apele oceanului Indian a fost cel al președintelui Klaus Iohannis. A urmat apoi pictura care o înfățișa pe Carmen Iohannis.
„Da! Prima doamnă a României, Carmen Iohannis! Bine ați venit în Zanzibar! Fără probleme, totul este bine”, a strigat un localnic din Zanzibar.


Următoarea oprire în turneul african este Capul Verde. Azi, cuplul prezidențial a fost primit la Palatul Prezidențial din Praia. Deși distanța dintre cele două state depășește 5.000 de kilometri, Klaus Iohannis simte că depărtarea nu poate sta în calea relațiilor „calde" dintre România și Capul Verde.
„Noi vă considerăm un stat apropiat, avem o tradiție veche împreună, vă considerăm prieteni și credem că împreună putem să construim foarte mult”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Ultima destinație din turneul african va fi în Senagal. Iar, mai apoi, cuplul prezidențial va reveni pe plaiurile mioritice. Pentru o scurtă perioadă însă, căci pe 4 decembrie șeful statului are programată o vizită la Dubai, la Conferința pentru Schimbări Climatice organizată de ONU.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI