Imagini virale au fost surprinse la Brașov, unde un bărbat în scaun cu rotile a fost filmat în timp ce mergea pe propriile picioare. Imaginile au fost surprinse de Daniel Zontea, agent șef principal la Inspectoratul Județean de Poliție Brașov și au fost publicate pe rețele de socializare.

Bărbatul care era imobilizat se ridică în picioare

„Tre' să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program.

Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: Mâna întinsă nu primește ajutor.“, a scris polițistul Daniel Zontea pe Facebook.

Citește și: Distracție de zile mari: Doi tineri beți au venit cu tractorul cu plug la mall. Au mers la restaurant, apoi la păcănele

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În imagini se vede cum individul care stă în picioare se uită suspect în toate părțile, în timp ce bărbatul aparent imobilizat, se ridică în picioare, își dă geaca jos și o aruncă în portbagaj. 

Citește și: Se anunță iarnă în toată țara. Elena Mateescu spune că vom avea parte de zile autentice de iarnă

Culmea este că autoturismul era parcat chiar pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Imediat ce toți amicii bărbatuli urcă în mașină, indivizii se fac nevăzuți. Cel mai probabil, au pus la cale acest plan pentru a face bani.

Trei muncitori din Hunedoara sunt acuzați de furt

Un bărbat a depus plângere după ce mamei sale i-au lipsit bani din locuinţă, după ce trei muncitori au făcut reparaţii la acoperişul casei.

Citește și: Amenzile rutiere în 2023. Cât trebuie să scoți din portofel dacă încalci Codul Rutier

Totul s-ar fi petrecut la data de 15 ianuarie, când femeia în vârstă de 69 de ani i-a chemat pe cei trei bărbați să efectueze lucrări de întreţinere la acoperişul casei. 

Citește și: Proteste la urgențe după ce o fată de 15 ani din Satu Mare a decedat în urma unei simple pneumonii

Polițiștii din Hunedoara au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de furt.

”După plecarea acestora, femeia a constat că, din interiorul locuinţei, îi lipseşte suma de .500 lei”, a precizat IPJ Hunedoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si