„Spitalul Colțea din București e în centrul unui uriaș scandal după ce în clădire au răsunat hore și cântece grecești. La petrecere au luat parte medici, asistenți sau șefi de secții în frunte cu managerul. Acesta din urmă spune că tot cheful s-a ținut într-o clădire în care nu erau pacienți și că nu a fost nimeni deranjat de vreme ce nu au fost făcute apeluri la 112”, a transmis Simona Pătruleasa.

Petrecere cu scandal în Spitalul Colțea

Nu am nimerit într-un club sau restaurant, ci fix în incinta Spitalului Colțea, unde, la ceas de seară, s-a lăsat cu petrecere de pomină. Asistenți, medici sau simpli invitați s-au prins în horă pe holurile clădirii.
La un moment dat e surprins managerul spitalului, doctorul Bogdan Furtună, care cântă și se distrează de minune.

Citește și: VIDEO- Zăpada din Poiana Brașov a atras o mulțime de turiști. „ Am venit să profit și de un ultim schi pe anul acesta”

N-au lipsit nici ritmurile grecești.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Oamenii care au privit imaginile se arată uluiți.

Managerul spitalului spune că evenimentul a fost organizat după o gală cu premii pentru a marca împlinirea a 320 de ani de la înființarea unității medicale și că petrecerea a fost pusă în scenă într-o aripă separată a clădirii.

 „Toată chestia s-a desfășurat într-un spațiu administrativ, separat de spațiul medical al spitalului! S-au făcut probe de sunet înainte, nu a fost deranjat nimeni. Nu au fost apeluri la 112!”, a explicat managerul.

Gala a fost organizată din fondurile Fundației Spitalului Colţea, obținute din sponsorizări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si