„Nu am ITP, nu am asigurare. Ce să faci?! Rămân fără permis.”

Cu zâmbetul pe buze și cu o relaxare de invidiat, așa ne-a întâmpinat Chef Foa, pe numele real Florin Scripcă, ieri, în jurul orei 17:00. Era în centrul Bucureștiului, înconjurat de mai mulți polițiști de la Brigada Rutieră, care l-au oprit inițial pentru un control de rutină. La testul pentru droguri, celebrul bucătar a ieșit pozitiv, se pare, la cocaină și cannabis.

Citește și: Percheziții Timiș: Polițiștii au identificat o cultură de 10 kilograme de canabis. Un bărbat a fost reținut, iar apoi arestat preventiv

Florin Scripcă, chef:   „Nu am actele în regulă. Și v-au oprit pentru un control de rutină? Cred că da. Dar ai consumat substanțe? Știi cu sunt informațiile, nu pot nici să confirm nici să infirm așa ceva. Domnii sunt pregătiți, au tot laboratorul aici să facă ce trebuie. Așteptăm să se întâmple situația.”

Asupra lui Chef Foa au fost găsite 4 țigări din foi, cu miros înțepător

Polițiștii l-au și percheziționat pe Florin Scripcă și au găsit în buzunarul lui 4 țigări din foi, cu miros înțepător, făcute cel mai probabil din marijuana. Acestea au fost trimise la laborator pentru analize.

Consumul de substanțe ar putea fi și explicația pentru care cunoscutul bucătar era atât de vesel într-o situație atât de tensionată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

„Domnul e de la Kanal D și-mi ia un interviu. Domnișoara e de la Kanal D și îmi ia un interviu. Și tu ești de la Spy News și tu îmi iei un interviu. Dar despre ce vreți să-mi luați interviu? Spune-ne tu ce s-a întâmplat.”

La un moment dat intervine și o tânără, cel mai probabil PR-ul luiChef Foa, care îl roagă să nu mai vorbească.

Chef Foa a fost dus cu mașina Poliției la sediul INML, pentru a face și teste de sânge. Acestea vor arăta dacă într-adevăr cunoscutul bucătar era drogat în trafic sau nu.

Între timp, polițiștii i-au suspendat permisul de conducere și l-au lăsat să plece după recoltarea probelor biologice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si