Ca în vremurile bune s-a încins atmosfera în cluburile cu pretenții din Mamaia. Terasele au fost arhipline- iar băuturile fine au venit cu deja celebrele roabe și cu artificii.

Doar că și amenzile au curs ca șampania în pahare... Două cluburi au fost sancționate și ieri și astăzi pentru că nu au respectat restricțiile. Au apropiat prea tare mesele- iar lumea a dansat la grămadă de parcă nu ar fi existat nicio clipă pandemie pe pământ.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este Selatin, noul concurent de la "Puterea Dragostei". A intrat în forță: "Vrei să mă ataci?"

Amenzile au curs pe litoral ca șampania

Practic, patronii au preferat să fie înghesuială și consumație cât mai mare- banii de amenzi- 6 mii de lei în total- fiind un chilipir... De altfel- nici nu e de mirare- dacă îi ascultăm pe tinerii care frecventează aceste localuri cât au de gând să risipească pentru câteva seri de distracție fără limite.

Citeste si: VIDEO| Vama Veche plină cu turiști de Paște

Printre cei care s-au răsfățat în cluburile sofisticate din Mamaia sunt și multe persoane publice... Una dintre ele e Andra Volos- fostă concurentă la Puterea Dragostei- care a petrecut nebunește cu prietenii.

Tinerii s-au aventurat și pe plajă

Astăzi- vremea a fost ceva mai răcoroasă- dar câțiva tineri au îndrăznit să se aventureze și la plajă. Tinerele au sperat ca soarele să nu se ascundă de tot sub nori și să le ofere o adiere de bronză cât să se vadă că minivacanța le-a prins pe litoral.

Alții s-au relaxat tot la terase- dar de această dată în zone ceva mai liniștite.

„Mă bucur de puțin soare aici în Contanța și aștept să sar în mare în curând!”, spune un turist. Spre seară- și turiștii din Mamaia au început să plece spre case.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si