Este mare buzurie în familia fostului milionar de la Izvorani! Au trecut 6 ani de când fiica lui Irinel Columbeanu nu a mai venit în România, dar acum adolescenta stă în sfârșit alături de tatăl ei la masă și pot să povestească în liniște.

În fața lui Adiță, în emisiunea care poate fi urmărită pe canalul de YouTube „TheXclusive”, Irina Columbeanu a mărturisit că are o relație minunată cu tatăl ei, care a rămas foarte puternică în ciuda distanței semnificative.

Citește și: Mihai Mitoseru si Gratiela Teohari Duban dau startul noului sezon “Se striga darul!”, astazi la Kanal D, de la 21:00! Interviu fulger cu cei doi indragiti prezentatori!

irina columbeanu, irinel columbeanu, fita cu adita

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Chiar dacă este ocupată cu școala, adolescenta a ales să și lucreze, iar din banii pe care îi câștigă lunar, Irina are grijă să se gândească mereu și la tatăl ei. 

Adiță: „În această perioadă mai grea pentru tatăl tău ai fost necondiționat alături de el și l-ai ajutat cu ce ai putut.”
Irina: „Da.

Am întreținut legătura prin apeluri video, prin mesaje și suntem la fel de apropiați.”
Adiță: „Știu că ai și un job. Chiar dacă ești la colegiu, nu pierzi vremea.”
Irina: „Da, sunt hostess la un restaurant italian și dau meniuri. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez.”
Irinel Columbeanu: „Nu pot decât să constat că a crescut o domnișoară în toată regula.”

irina columbeanu, irinel columbeanu, fita cu adita

Irina, extrem de recunoscătoare pentru ceea ce a făcut tatăl ei pentru ea: „Știu prin câte ai trecut pentru familia noastră”

Întrebată de Adiță dacă își mai amintește ce a învățat-o Irinel Columbeanu înainte să plece în Statele Unite, Irina a mărturisit că nu a uitat niciodată cum trebuie să fie în viață, astfel că îl are model chiar pe tatăl ei. În același timp, adolescenta i-a mulțumit tatălui ei pentru tot ce a făcut pentru ea pe parcursul timpului. 

Adiță: „Ești recunoscătoare pentru ce a făcut tatăl tău când erai micuță pentru tine?”
Irina: „Enorm. N-aș exista dacă nu ar fi tatăl meu, nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu. A contat enorm pentru mine și îți mulțumesc enorm, știu prin câte ai trecut pentru familia noastră.”
Adiță: „Îți mai amintești care este cel mai frumos sfat pe care ți l-a dat tatăl tău când erai micuță? Era un sfat care ți-a rămas în minte și acum?”
Irina: „Doar să nu mă schimb în ceea ce vrea lumea să mă schimb, să rămân cum sunt eu, să fiu bună la suflet, generoasă. Să fiu cum este tatăl meu.”

Urmărește aici întreaga emisiune „Fiță cu Adiță”:

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după 5 ani! Ce i-a spus Irina atunci când s-au revăzut? „A crescut frumos”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si