Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Chiar dacă nu a mai trecut de ani întregi prin țară, fiica lui Irinel Columbeanu nu l-a uitat! Ce sacrificii face Irina pentru tatăl ei: „Fac și eu niște bani și îi trimit”

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu, a revenit în România după 6 ani. Aflăm mai multe detalii din viața ei într-o ediție exclusivă de „Fiță cu Adiță”

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este mare buzurie în familia fostului milionar de la Izvorani! Au trecut 6 ani de când fiica lui Irinel Columbeanu nu a mai venit în România, dar acum adolescenta stă în sfârșit alături de tatăl ei la masă și pot să povestească în liniște.

În fața lui Adiță, în emisiunea care poate fi urmărită pe canalul de YouTube „TheXclusive”, Irina Columbeanu a mărturisit că are o relație minunată cu tatăl ei, care a rămas foarte puternică în ciuda distanței semnificative.

Citește și: Mihai Mitoseru si Gratiela Teohari Duban dau startul noului sezon “Se striga darul!”, astazi la Kanal D, de la 21:00! Interviu fulger cu cei doi indragiti prezentatori!

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chiar dacă este ocupată cu școala, adolescenta a ales să și lucreze, iar din banii pe care îi câștigă lunar, Irina are grijă să se gândească mereu și la tatăl ei. 

Adiță: „În această perioadă mai grea pentru tatăl tău ai fost necondiționat alături de el și l-ai ajutat cu ce ai putut.”
Irina: „Da.

Am întreținut legătura prin apeluri video, prin mesaje și suntem la fel de apropiați.”
Adiță: „Știu că ai și un job. Chiar dacă ești la colegiu, nu pierzi vremea.”
Irina: „Da, sunt hostess la un restaurant italian și dau meniuri. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez.”
Irinel Columbeanu: „Nu pot decât să constat că a crescut o domnișoară în toată regula.”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Irina, extrem de recunoscătoare pentru ceea ce a făcut tatăl ei pentru ea: „Știu prin câte ai trecut pentru familia noastră”

Întrebată de Adiță dacă își mai amintește ce a învățat-o Irinel Columbeanu înainte să plece în Statele Unite, Irina a mărturisit că nu a uitat niciodată cum trebuie să fie în viață, astfel că îl are model chiar pe tatăl ei. În același timp, adolescenta i-a mulțumit tatălui ei pentru tot ce a făcut pentru ea pe parcursul timpului. 

Adiță: „Ești recunoscătoare pentru ce a făcut tatăl tău când erai micuță pentru tine?”
Irina: „Enorm. N-aș exista dacă nu ar fi tatăl meu, nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu. A contat enorm pentru mine și îți mulțumesc enorm, știu prin câte ai trecut pentru familia noastră.”
Adiță: „Îți mai amintești care este cel mai frumos sfat pe care ți l-a dat tatăl tău când erai micuță? Era un sfat care ți-a rămas în minte și acum?”
Irina: „Doar să nu mă schimb în ceea ce vrea lumea să mă schimb, să rămân cum sunt eu, să fiu bună la suflet, generoasă. Să fiu cum este tatăl meu.”

Urmărește aici întreaga emisiune „Fiță cu Adiță”:

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după 5 ani! Ce i-a spus Irina atunci când s-au revăzut? „A crescut frumos”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI