De un Crăciun inedit vor avea parte localnicii din Podari, care anul acesta îşi vor face selfie-uri lângă decoraţiuni asemanatoare cu lenjeria intimă. Sub forma unor chiloţi cu steluţe sau a unor covoare de iarbă, instalaţia de Crăciun a început să fie montată dis-de-dimineață pe cablurile de curent, sub privirile nedumerite ale trecătorilor.

Crăciun cu chiloți din beculețe puși pe stâlpi într-o comună din România

„Niște chiloți întinși pe sârmă e ca o bătaie de joc, cum ar veni, dar mai mascată. Chiloții să ni-i dea nouă, nu să-i întindă pe sârmă!”, spun localnicii.
Forma ciudată a ornamentelor a pus la încercare imaginația multora, care, atunci când trec cu mașina, pozează înșiruirea de chiloți, puși parcă la uscat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„E un fel, cum să vă spun, e ca și pentru o coroană. Nu numai cum ziceți, chiloții tanga. Iar acolo, ca niște țurțuri de gheață, de zăpadă, ce să vă zic!?”, spun oamenii.
Cei mai optimiști spun, insa, ca luminiţele aprinse sunt spectaculoase:
„Seara sunt o splendoare peste tot, în toată comuna Podari”, spune un localnic.

Chiloții de Crăciun, din beculețe. Primarul: Imaginația îmi spune că e o perdea

Intre timp, edilul comunei face haz de intreaga situatie:
„Imaginația mea îmi spune că este o formă de perdea, care dacă eu am doi copii, și când dau perdeaua la o parte și fata, și băiatul, exact această formă o ia. Putem să interpretăm sub orice fel de formă”, susține edilul.
În urmă cu 3 ani, la Filiași și la Târgu Cărbunești, reprezentanții primăriilor au împânzit orașele cu instalații asemănătoare, sub formă de lenjerie intimă.

Pe atunci, decoratiunile au costat peste 60.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si