Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Chiloți din beculețe, urcați pe stâlpi, să-i vadă oamenii bine

Dacă în multe orașe anul acesta s-a renunțat la decorațiunile de Crăciun, în unele comune din țară instalașiile din beculețe au căpătat forme... de chiloți.

Iulian Ciurea,

După trei ani, chiloții de Crăciun din beculețe revin în localitățile României [Sursa foto: Stirile ProTV]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De un Crăciun inedit vor avea parte localnicii din Podari, care anul acesta îşi vor face selfie-uri lângă decoraţiuni asemanatoare cu lenjeria intimă. Sub forma unor chiloţi cu steluţe sau a unor covoare de iarbă, instalaţia de Crăciun a început să fie montată dis-de-dimineață pe cablurile de curent, sub privirile nedumerite ale trecătorilor.

Crăciun cu chiloți din beculețe puși pe stâlpi într-o comună din România

„Niște chiloți întinși pe sârmă e ca o bătaie de joc, cum ar veni, dar mai mascată. Chiloții să ni-i dea nouă, nu să-i întindă pe sârmă!”, spun localnicii.


Forma ciudată a ornamentelor a pus la încercare imaginația multora, care, atunci când trec cu mașina, pozează înșiruirea de chiloți, puși parcă la uscat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„E un fel, cum să vă spun, e ca și pentru o coroană. Nu numai cum ziceți, chiloții tanga. Iar acolo, ca niște țurțuri de gheață, de zăpadă, ce să vă zic!?”, spun oamenii.
Cei mai optimiști spun, insa, ca luminiţele aprinse sunt spectaculoase:
„Seara sunt o splendoare peste tot, în toată comuna Podari”, spune un localnic.

Chiloții de Crăciun, din beculețe. Primarul: Imaginația îmi spune că e o perdea

Intre timp, edilul comunei face haz de intreaga situatie:
„Imaginația mea îmi spune că este o formă de perdea, care dacă eu am doi copii, și când dau perdeaua la o parte și fata, și băiatul, exact această formă o ia. Putem să interpretăm sub orice fel de formă”, susține edilul.
În urmă cu 3 ani, la Filiași și la Târgu Cărbunești, reprezentanții primăriilor au împânzit orașele cu instalații asemănătoare, sub formă de lenjerie intimă.

Pe atunci, decoratiunile au costat peste 60.000 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI