„O adolescentă de 16 ani din Mureș a trăit timp de trei ani o dramă înfiorătoare, după ce a fost abuzată în repetate rânduri de propriul tată. Coșmarul fetei a luat sfârșit în momentul in care polițiștii l-au prins în flagrant pe bărbatul care își abuza copila. Întreaga poveste a ieșit la iveală după o anchetă amplă, la care au participat la mai mulți specialiști din poliție.

Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Abuzată de tată în nenumărate rânduri

Coșmarul copilei a început în urmă cu trei ani, atunci când mama ei a încetat din viață. Ea și fratele ei mai mic au rămas în grija tatălui care, în scurt timp s-a dovedit a fi un monstru cu chip de om. Faptele îngrozitoare ar fi avut loc în repetate rânduri in locuința familiei.

Citește și: VIDEO-Apar noi detalii în cazul chirurgului agresiv din Capitală. Acesta este urmărit penal

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra, care acum are 16 ani, nu ar fi spus nimănui teroarea în care trăia acasă, cel mai probabil de frica părintelui abuzator. Anul trecut, polițiștii care făceau cercetări într-un alt caz în acea zonă au auzit sunete din apartamentul familiei. Încă de atunci au avut semne de întrebare, pentru că în locuință nu ar fi intrat nicio altă femeie. O anchetă a fost demarată, iar cu ajutorul unei tehnici speciale de supraveghere au reușit să afle ororile.

Oamenii legii l-au urmărit pe bărbat, iar când acesta a încercat din nou să își abuzeze fiica, au intrat peste el și l-au prins în flagrant.
„Bărbatul a fost prins în flagrant delict la locuința acestuia, fiind condus la sediul poliției pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore”, au transmis polițiștii.
Vecinii familiei sunt șocați. Nimeni nu ar fi bănuit că după ușile apartamentului s-ar petrece asemenea fapte.
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar minora a fost dusă la consiliere psihologică.
Și fratele copilei are nevoie de suport emoțional. Cei doi frați se află acum în grija unei bunici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: