Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Chinuri grele de îndurat pentru o adolescentă de 16 ani din Mureș! La ce situații oribile o supunea tatăl său?

O tânără din Mureș, în vârstă de 16 ani, a trecut prin clipe cumplite. Tatăl ei a fost prins în flagrant în timp ce o abuza.

Redactia Stirile Kanal D,

Tată violator, prins în flagrant de polițiști [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„O adolescentă de 16 ani din Mureș a trăit timp de trei ani o dramă înfiorătoare, după ce a fost abuzată în repetate rânduri de propriul tată. Coșmarul fetei a luat sfârșit în momentul in care polițiștii l-au prins în flagrant pe bărbatul care își abuza copila. Întreaga poveste a ieșit la iveală după o anchetă amplă, la care au participat la mai mulți specialiști din poliție. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Abuzată de tată în nenumărate rânduri

Coșmarul copilei a început în urmă cu trei ani, atunci când mama ei a încetat din viață. Ea și fratele ei mai mic au rămas în grija tatălui care, în scurt timp s-a dovedit a fi un monstru cu chip de om.

Faptele îngrozitoare ar fi avut loc în repetate rânduri in locuința familiei.

Citește și: VIDEO-Apar noi detalii în cazul chirurgului agresiv din Capitală. Acesta este urmărit penal

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tânăra, care acum are 16 ani, nu ar fi spus nimănui teroarea în care trăia acasă, cel mai probabil de frica părintelui abuzator. Anul trecut, polițiștii care făceau cercetări într-un alt caz în acea zonă au auzit sunete din apartamentul familiei.

Încă de atunci au avut semne de întrebare, pentru că în locuință nu ar fi intrat nicio altă femeie. O anchetă a fost demarată, iar cu ajutorul unei tehnici speciale de supraveghere au reușit să afle ororile. Oamenii legii l-au urmărit pe bărbat, iar când acesta a încercat din nou să își abuzeze fiica, au intrat peste el și l-au prins în flagrant.
„Bărbatul a fost prins în flagrant delict la locuința acestuia, fiind condus la sediul poliției pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore”, au transmis polițiștii.

Vecinii familiei sunt șocați. Nimeni nu ar fi bănuit că după ușile apartamentului s-ar petrece asemenea fapte.
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar minora a fost dusă la consiliere psihologică.
Și fratele copilei are nevoie de suport emoțional. Cei doi frați se află acum în grija unei bunici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI