Înainte de impact, mașina chirurgului șef este filmată timp de patru minute și douăzeci de secunde. Șoferul conduce haotic și asta atrage atenția celor din spate.

Mașina se apropie periculos de marginea șoselei, dar și de axul drumului. Totul se petrece pe DN6, între Craiova și Caracal.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

În orice moment se poate produce un accident, după cum rezultă din imagini însă chiar dacă mașina e filmată și probabil observată și de alți șoferi nimeni nu sună la 112.

Bărbatul aflat la volan, chirurg șef la spitalul din Caracal se îndrepta spre serviciu. Era beat, după cum avea să se adeverească în scurt timp de la înregistrarea acestor imagini.

O femeie a fost rănită în urma impactului. Medicul a scăpat teafăr și a fost fotografiat după accident cum privește scena dezastrului cu mâinile în buzunare.

Probele biologice au demonstrat că medicul de 52 de ani avea o concentrație de peste 2,5 miligrame de alcool pe litrul de sânge. El este cercetat în libertate.

Momentan, nu mai poate conduce dar a revenit la serviciu.

Chirurgul șef, filmat înainte de accident[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si