Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Chirurgul-șef din Caracal, filmat cum conduce haotic înainte de accident

Chirurgul șef din Caracal care, beat fiind, a produs un accident grav în timp ce se îndrepta spre muncă a fost filmat într-o cursă nebună pe un drum național aglomerat. Un clip de peste patru minute arată cum medicul conducea haotic înainte de impactul cu o altă mașină. Chiar și așa, nimeni nu a sunat la 112 pentru a anunța pericolul de pe șosea.

Redactia Stirile Kanal D,

Chirurgul-șef din Caracal, filmat cum conduce haotic înainte de accident


DISTRIBUIE
acest articol

Înainte de impact, mașina chirurgului șef este filmată timp de patru minute și douăzeci de secunde. Șoferul conduce haotic și asta atrage atenția celor din spate.

Mașina se apropie periculos de marginea șoselei, dar și de axul drumului. Totul se petrece pe DN6, între Craiova și Caracal.

Citeste si: Veste bună pentru fermierii români! Banii intră pe card până pe 15 octombrie- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

În orice moment se poate produce un accident, după cum rezultă din imagini însă chiar dacă mașina e filmată și probabil observată și de alți șoferi nimeni nu sună la 112.

Bărbatul aflat la volan, chirurg șef la spitalul din Caracal se îndrepta spre serviciu. Era beat, după cum avea să se adeverească în scurt timp de la înregistrarea acestor imagini.

O femeie a fost rănită în urma impactului.

Medicul a scăpat teafăr și a fost fotografiat după accident cum privește scena dezastrului cu mâinile în buzunare.

Probele biologice au demonstrat că medicul de 52 de ani avea o concentrație de peste 2,5 miligrame de alcool pe litrul de sânge. El este cercetat în libertate. Momentan, nu mai poate conduce dar a revenit la serviciu.

Chirurgul șef, filmat înainte de accident [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI