Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ciclonul Boris aduce vijelii și inundații

Ciclonul Boris, care a făcut ravagii în mai multe zone din Europa, se face simțiț și în țara noastră. Meteorologii și hidrologii au emis deja avertizări de ploi puternice și risc de inundații.

Redactia Stirile Kanal D,

Ciclonul Boris aduce vijelii și inundații [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Nouă județe din estul țării sunt colorate în portocaliu pe hărțile meteorologilor. În această zonă, sunt prognozate ploi torențiale de până la 80 de litri pe metrul pătrat.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit- antena3.ro

Codul este valabil până sâmbătă la ora 15.00. Un alt cod galben care vizează jumătate din țară este valabil până sâmbătă la ora 18.00 în Banat, Maramureș, Transilvania, dar și în nordul Olteniei și al Munteniei sunt posibile precipitații de 50 de litri pe metrul pătrat.

În plus, la altitudini mari sunt așteptate ninsori, iar hidrologii au emis coduri galbene și portocalii pe mai multe râuri din țară.

Aceste avertizări ar putea fi extinse în mai multe zone. Au fost surprinse astăzi imagini cu nori spectaculoși care prevestesc, spun meteorologii, precipitații însemnate cantitativ.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI