Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ciclonul Boris mătură Europa

O cantitate uriașă de apă este așteptată zilele următoare pe Dunăre. Alerta de viituri este în vigoare în Serbia și Ungaria. Deja mii de persoane au fost evacuate din calea torentelor în Polonia și Cehia, unde nu s-au mai pomenit așa inundații de 50 de ani.

Redactia Stirile Kanal D,

Ciclonul Boris mătură Europa [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Vreme extremă este anunțată și în Austria, unde a fost emis un Cod Roșu de inundații.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Imagini dramatice arată cât de puternic au lovit torentele în Polonia. După ploile istorice, sud vestul țării este practic scufundat.

Ciclonul supranumit Boris a provocat revărsarea râurilor în regiunea Cosco, unde apele au crescut la șase-șapte metri, cu mult peste cotele de alarmă.

Guvernul a cerut oamenilor să plece din zonele aflate sub risc și a cerut ajutorul armatei pentru a face față. Autoritățile avertizează că situația se va înrăutăți.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI