Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ciclonul care aduce potop de ape și frig

Vom avea o toamnă cum n-a mai fost de mult, cu ploi și vreme rece. Meteorologii au anunțat că ne așteaptă temperaturi nocturne chiar și de un grad în zilele următoare și va ploua torențial. Dobrogea este sub avertizare de ploi și vijelii.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Restul Europei s-a confruntat deja cu urmările unei furtuni care a rupt o șosea în Franța, iar în Croația turiștii s-au trezit cu apa până la genunchi.

Orașul Dubrovnik este cufundat aproape cu totul sub ape după ploile de cod portocaliu.

Mașinile au rămas blocate în torenții care ajungeau până la plafon, iar sistemele de canalizare s-au blocat cu totul, ca și traficul.

Citeste si: „Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: Olivia Dunne, gimnasta care a devenit virală, spune că celebritatea vine cu un preț: „Mi-au cerut apa în care fac baie” - antena3.ro

Ciclonul care aduce potop de ape și frig [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Autoritățile le-au cerut oamenilor să stea în case și au amânat începerea anului școlar cu o săptămână.

Pe turiști potopul abătut asupra coastei dalmate i-a luat prin surprindere. Puhoaiele au inundat case, terase și magazine.

Inclusiv în Split și Zadar și temperaturile au scăzut brusc de la treizeci și cinci de grade Celsius la douăzeci și cinci de grade.

Frontul ciclonic care a traversat Europa din nord-vest spre centru și est a lăsat prăpăd.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI