Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ciclonul islandez aduce frig și îngheț în România

După zilele caniculare, vremea se va schimba radical în România. Un ciclon islandez care se apropie de țara noastră va aduce temperaturi extrem de scăzute și chiar îngheț.

Redactia Stirile Kanal D,

Ciclonul islandez aduce frig și îngheț în România

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Începând de marți, vremea se va răci treptat în toată țara, iar cel mai frig va fi în partea de Vest.

De exemplu în Oradea de la o maximă de 32 de grade, cât a fost azi, sâmbătă se vor înregistra doar 16 grade. Și la Cluj temperaturile vor scădea în weekend de la 29 de grade, la doar 16 grade Celsius.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Temperaturile vor scădea cu 10-15 grade în toată zona de Vest și Sud-vest a țării, iar meteorologii au emis și o atenționare cod galben de ploi și vânt puternic valabil în nouă județe.

În unele locuri cantitățile de apă vor depăși 25 de litri pe metru pătrat, iar izolat peste patruzeci de litri pe metru pătrat.

Specialiștii spun că un ciclon islandez se apropie de țara noastră și sunt anunțate inclusiv furtuni puternice și îngheț la munte.

Cilconul islandez aduce frig și îngheț [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI