"În câteva ore, vom trece de la primăvară la iarnă, iar temperaturile vor scădea din nou sub pragul înghețului. Transformarea bruscă a vremii este cauzată de un ciclon mediteranean, numit Pulcinella, care a intrat deja în țara noastră. Schimbarea de anotimpuri s-a simțit încă de astăzi. În multe orașe din țară oamenii au trecut de la tricou, la geacă de iarnă", a transmis Cristian Sabbagh.

Ciclonul Pulcinella și efectele devastatoare

Prima parte a zilei a adus temperaturi de primăvară în Brașov. Soarele a strălucit pe cer, iar oamenii au renunțat ușor la hainele groase. Câțiva curajoși au ieșit la plimbare chiar în tricou. Marius, de exemplu, a văzut la meteo că vor fi 15 grade, așa că s-a îmbrăcat subțire.

Și acest tânăr a renunțat la geacă în plimbarea lui prin centrul istoric al orașului.

Până și la altitudini mari, a fost neobișnuit de cald. În Poiana Brașov, în loc de temperaturi negative, maxima a fost de 9 grade.

Și pe litoral au fost temperaturi de primăvară. Turiștii au surprins în imagini mai multe lebede care au ajuns aproape de malul Mării Negre.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dar căldura anormală de februarie va ceda locul frigului, din această seară. Un ciclon mediteranean, numit de italieni Pulcinella, care a pătruns și în țara noastră va aduce cu el vânt puternic, precipitații abundente, dar și ninsori.

Odată cu acest ciclon, meteorologii au emis și o avertizare cod galben de vremea rea, valabilă până marți seara, la ora 22.00. Afectate vor fi 21 de județe din Moldova, Transilvania și Oltenia și Banat. 

Citește și: VIDEO- Ce trebuie să știi când îți deschizi o afacere? Sfaturi necesare pentru viitorii antreprenori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si