Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Ciclonul Pulcinella aduce temperaturi de iarnă. Vor fi afectate 21 de județe

România trece de la primăvară la iarnă din cauza ciclonului Pulcinella, care aduce temperaturi foarte scăzute. 21 de județe vor fi afectate.

Redactia Stirile Kanal D,

Ciclonul Pulcinella schimbă radical vremea [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"În câteva ore, vom trece de la primăvară la iarnă, iar temperaturile vor scădea din nou sub pragul înghețului. Transformarea bruscă a vremii este cauzată de un ciclon mediteranean, numit Pulcinella, care a intrat deja în țara noastră. Schimbarea de anotimpuri s-a simțit încă de astăzi. În multe orașe din țară oamenii au trecut de la tricou, la geacă de iarnă", a transmis Cristian Sabbagh.

Ciclonul Pulcinella și efectele devastatoare

Prima parte a zilei a adus temperaturi de primăvară în Brașov. Soarele a strălucit pe cer, iar oamenii au renunțat ușor la hainele groase. Câțiva curajoși au ieșit la plimbare chiar în tricou. Marius, de exemplu, a văzut la meteo că vor fi 15 grade, așa că s-a îmbrăcat subțire.

Și acest tânăr a renunțat la geacă în plimbarea lui prin centrul istoric al orașului.

Până și la altitudini mari, a fost neobișnuit de cald. În Poiana Brașov, în loc de temperaturi negative, maxima a fost de 9 grade.

Și pe litoral au fost temperaturi de primăvară. Turiștii au surprins în imagini mai multe lebede care au ajuns aproape de malul Mării Negre.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dar căldura anormală de februarie va ceda locul frigului, din această seară. Un ciclon mediteranean, numit de italieni Pulcinella, care a pătruns și în țara noastră va aduce cu el vânt puternic, precipitații abundente, dar și ninsori.

Odată cu acest ciclon, meteorologii au emis și o avertizare cod galben de vremea rea, valabilă până marți seara, la ora 22.00.

Afectate vor fi 21 de județe din Moldova, Transilvania și Oltenia și Banat. 

Citește și: VIDEO- Ce trebuie să știi când îți deschizi o afacere? Sfaturi necesare pentru viitorii antreprenori

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI