Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Cinci arestați după războiul din Rahova

Liderul revoltei de Paşte din Rahova, Spartacus, şi alţi 4 războinici au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Aceeaşi soartă îi aşteaptă pe mulţi, având în vedere că scandalul s-a lăsat cu multe reţineri şi amenzi usturătoare.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca să mai scape de pedepse, mulţi se căiesc acum şi jură că sunt nevinovaţi!

Dintr-un războinic neînfricat, Spartacus s-a transformat in mielusel. A lăsat deoparte duritatea marelui boxer Myke Tyson pe care il purta mândru imprimat pe tricou şi le-a cerut scuze politistilor pentru scandalul iscat in ziua de Paste: Nimic, însă, nu l-a scăpat de anchetă!

El şi alţi 4 suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile în dosarul violenţelor din Rahova, iar, în timp ce unii se căiesc, alţii jură că sunt curaţi ca lacrima, chiar victime în tot acest scandal.

Citeste si: VIDEO| Bătaie cruntă cu bâte și furci, la Săcele

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Trei bărbaţi acuză forţele de ordine că i-ar fi bătut până la sânge fără ca ei să fie implicaţi în scandalul monstru de pe străzi. Echipaje SMURD le acordă acum îngrijire la domiciliu.

Și au apărut şi martori care să le susţină nevinovăţia.

”Mascaţii pe aici alergau, nu ştiam ce se întâmplă, am văzut doar că dădeau cu picioarele în gardurile oamenilor. Oamenii erau în curţile lor, să intre în casă”, spune o vecină.

Totuşi, pe imagini se poate observa altceva. Mascaţii au început să intre în curţile oamenilor DUPĂ ce au fost atacaţi de cei care s-au baricadat în spatele gardurilor şi au început să arunce cu bolovani şi sticle spre forţele de ordine.

Citeste si: VIDEO| Război între blocuri

Poliţia Română a luat măsuri sporite de securitate în zonă. Pe lângă echipajele terestre care sunt în permanenţă pe străzi, a fost introdusă şi supravegherea aeriană.

Luni noapte mai multe elicoptere au survolat cartierul Rahova.

”Nu putem să tolerăm astfel de manifestări violente, astfel de încălcări ale normelor în condițiile în care această pandemie creează probleme pentru noi toți, nu numai pentru unii”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Citeste si: Cum petrecea sărbătorile Spartacus, liderul scandalagiilor din Rahova, înainte să fie reținut de Poliție

Audierile vor continua în dosarul violenţelor din Rahova şi zilele următoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI