Cinci indivizi au ajuns direct în arestul poliției acuzați că ar fi tâlhărit mai mulți bărbați care le-au trecut prin pat. I-ar fi lăsat fără bani, bijuterii sau telefoane mobile. Ba mai mult unul dintre indivizi ar fi spart casa unei victime să o jefuiască. Mama unui dintre suspecți a rămas mască la secția de poliție. Știa că fiul ei e ospătar, nu tâlhar, a transmis Christian Sabbagh.

Au vrut travestiți și au sfârșit jefuiți

Indivizii, care apar încătușați în fața camerelor de filmat și extrem de rușinați erau cu totul alte persoane în lumea virtuală. E suficient să ne uităm la fotografiile cu care racolau clienți în scopuri intime apoi îi tâlhăreau spun anchetatorii. Se arată șocată până și mama unuia dintre ei care a venit val vârtej în fața secției de poliție.

Discuție reporter-mama travestit- N-ați observat nimic schimbat la el? Am observat că a slăbit dar altceva nimic. Se îmbrăca în bărbat? Da, în bărbat!

Știți să fi avut o iubită? A avut o iubită, a fost și însurat o dată, de un an de zile s-a legat cu persoanele astea nu știu nu le cunosc pe băieții ăștia fete ce sunt.

Anchetatorii spun că atât fiul ei cât și ceilalți patru ar fi închiriat diverse apartamente în București.

Acolo îi chemau pe cei care-i contactau după anunțurile postate în mediul online. Dar niciunul dintre ei nu se mulțumea cu banii primiți pentru serviciile prestate ci ar fi furat tot găseau la victime. În total prejuciul se ridică la 33 de mii de lei!

„Bărbații în cauză ar fi profitat de neatenția victimelor și ar fi sustras mai multe sume de bani, precum și mai multe bijuterii, din metal prețios și un telefon mobil!”, a declarat Crina Eșanu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Unul dintre ei a mers mai departe. După ce l-a lăsat pe un bărbat fără 7 mii de lei a aflat unde stă și împreună cu un complice ar fi dat atacul spun polițiștii.

Citește și: Hoți deghizați în femei, reținuți în București. Cum își atrăgeau victimele în capcană?

„După ce ar fi prestat serviciile solicitate de victimă unul dintre bănuiți ar fi pătruns în locuința acesteia situată în județul Ilfov”, a declarat Crina Eșanu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Mama suspectului care a apărut în fața secției de poliție spune că habar nu avea cu ce fărădelegi s-ar fi ocupat fiul ei.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

,,L-am întrebat unde lucrează, mi-a zis că lucrează ca ospătar, n-a vrut să-mi arate unde lucrează și azi am aflat...’’

„Îl căutam, mă căuta, venea acasă, mi-aducea din salariul lui câte un million, două…”, a spus mama unui travestit.

Acuzați de furt calificat, tentativă la tâlhărie calificată, tăinuire şi proxenetism, cei cinci au fost duși în fața judecătorilor, care vor au decis să îi aresteze preventive pe toți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: