„Coaliția are pe masă mai multe nume pentru Primăria Capitalei. Dar candidatul ideal va fi selectat în urma unui sondaj comandat de cele două partide aflate la guvernare. Diana Buzea are detalii”, a transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este Ramona Chiriac, "femeia independentă" care va deschide lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare

Luptă pentru Primăria Capitalei

„Bună seara, lupta pentru Primăria Capitalei se dă și în interiorul Coaliției. PSD și PNL caută un candidat comun pentru alegerile locale din data de 9 iunie. Cei doi lideri, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au stabilit numele celor care vor fi testați printr-un sondaj, pentru a vedea exact care sunt sansele pentru Capitală. PSD a propus două persoane, Gabriela Firea și Daniel Băluță, în timp ce PNL i-a testat pe Sebastian Burduja și Ionut Lupescu.

În funcție de rezultate, Coaliția va stabili care este candidatul susținut de ambele partide, și care ar avea și cele mai mari șanse de reușită. Astăzi ar urma să fie prezentate rezultatele, iar tot astăzi, în ședința Coaliției, să fie desemnat candidatul”, a informat Diana Buzea, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si