Un apartament dintr-un cămin militar din Capitală s-a făcut scrum, iar flăcările s-au extins și la etajele superioare. În capcana de foc a sfârșit un angajat al Ministerului Apărării, în timp ce alte patru persoane au ajuns la spital. Imobilul a fost evacuat, însă lupta salvatorilor a fost contracronometru pentru că blocul era plin de butelii cu gaz.

Victima, un bărbat de 56 de ani, stătea singur în apartamentul oferit de Ministerul Apărării. Era despărțit de soție, iar în această dimineață trebuia să își petreacă timpul cu unul dintre copii, însă nu a mai apucat.

Salvatorii au stins flăcările, însă l-au găsit pe bărbat mult prea târziu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

"Era salariat civil de o viață întreagă. Foarte dedicat, foarte dedicat. Deci au fost momente când mânca și, dacă suna telefonul de la armată, se ridica de la masă și răspundea. Chiar a fost unul foarte dedicat armatei și a iubit foarte mult armata"

Flăcările și fumul dens s-au extins rapid și la apartamentele învecinate. La fața locului au intervenit inițial angajații unității de cazare care au sunat ulterior la 112.

Citește și: „Nu îmi pot imagina viața fără ei” Mama și cei 3 copii ai săi și-au găsit sfârșitul în incendiul care le-a cuprins casa, aprins de o mână criminală! Soțul femeii este devastat de durere

"Am deschis ușa de la intrare și a venit fumul peste mine. Mi-am dat seama că sunt prinsă cu copiii în casă. În sufragerie deja începuse să fie fum. Am scos copiii și i-am dus în ultimul dormitor, unde nu era deloc fum. Am deschis geamurile și am așteptat"

Citește și: VIDEO Răsturnare de situație în cazul incendiului de la blocul din Piatra Neamț. 2 locatari au fost reținuți

În total opt persoane au fugit de teama focului iar alte șapte au avut nevoie de ajutorul autorităților. De asemenea doi copii în vârstă de patru respectiv opt ani împreună cu o femeie au ajuns la spital intoxicați cu fum, iar o altă persoană a fost transportată la unitatea spitalicească după ce a suferit un atac de panică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si