Cumplitul accident a avut loc azi-dimineata, cand soferul incepator a accelerat si a intrat cu masina sub un tir, chiar in apropiere de casa. Cei 4 baieti se intorceau de la o petrecere, iar oamenii legii banuiesc ca tanarul sofer era baut.

Vladut Lazar este tanarul sofer incepator, de numai 19 ani, care azi-dimineata se intorcea cu cei trei prieteni de la discoteca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Tragedie în Neamţ: Patru tineri au murit după ce au intrat cu maşina sub un TIR parcat

Robi, Emilian si Cosmin erau pasageri si mai aveau doar cateva sute de metri pana sa ajunga acasa.

Imediat ce s-a urcat la volan, soferul a apasat brusc acceleratia si a pierdut controlul autoturismului. A intrat sub un tir parcat pe marginea drumului, care a rupt, practic, masina in doua.

Cei 4 erau prieteni din copilarie si aveau varste cuprinse intre 18 si 20 de ani. Au ramas incarcerati in masina mortii, iar pompierii i-au gasit decedati.

Trupurile celor 4 tineri au fost duse la morga, unde medicii vor face necropsiile. Oamenii legii iau in calcul varianta ca tanarul sofer sa se fi urcat la volan baut.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si