Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Cine este Ana-Maria, tânăra de 16 ani care a sfârșit tragic în mașina condusă de iubitul ei băut

O tânără de doar 16 ani a decedat duminică dimineața, într-un accident teribil care a avut loc pe un drum județean din Brăila, la intrarea în satul Florica, comuna Roșiori. Ana-Maria se afla pe scaunul din dreapta al mașinii conduse de iubitul ei de 23 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Sorin Negru,

Ana-Maria, tânăra de 16 ani care a murit în accidentul din județul Brăila

[Sursa foto: Debraila.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedie în comuna Roșiori din județul Brăila, unde o adolescentă a murit după ce iubitul ei s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, transmite presa locală.

Citește și: VIDEO. Incredibil ce i-au spus polițiștii unui șofer prins de radar cu o viteză uriașă. Bolidul de lux avea 275 km/oră!

Cumplitul accident a avut loc duminică dis de dimineață, imediat după ora 07.00, pe drumul județean 211D, chiar la intrare în satul Florica, comuna Roșiori.

Ana-Maria nu a avut nicio șansă după impactul teribil cu copacul

Ana Maria în vârstă de 16 ani, pe care prietenii o alintau „Mary”, se afla pe scaunul din dreapta. Mașina era condusă de iubitul fetei, Andrei de 23 de ani, potrivit Debraila.ro.

Cei doi veneau dinspre Roșiori spre Florica când tânărul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și a lovit mai mulți pomi.

În urma impactului, Ana Maria a fost aruncată din mașină, trupul acesteia zăcând pe marginea șoselei.

Din păcate, fata de doar 16 ani a decedat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ana-Maria nu a avut nicio șansă după impactul teribil cu copacul

Polițiștii l-au testat pe șofer atât pentru alcool, cât și pentru droguri. DrugTest-ul a evidențiat un rezultat negativ, însă aparatul etilotest a arătat o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iubitul victimei a fost reținut de poliție

Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Roșiori, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 211D, dinspre satul Roșiori, la întrarea în localitatea Florica ar fi părăsit partea carosabilă și a lovit pomii situați pe marginea acostamentului.

„În urma evenimentului a rezultat decesul unei tinere de 16 ani, din comuna Roșiori, pasageră în autovehicul. Șoferul a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. În urma testării cu aparatul drugtest, rezultatul a fost negativ”, au precizat polițiștii.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tânărul de 23 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în CRAP Brăila.

Luni, 4 martie, șoferul băut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei cu propunere legală, transmite Obiectiv Braila.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI