Au loc percheziții de amploare la locuințele mai multor membri ai unui clan de cămătari din București. Ar fi vorba despre clanul Cămătaru, iar cântăreața Emmy și interlopul Box ar fi vizați în dosar, după ce ar fi răpit doi oameni și i-ar fi sechestrat.

Cântăreața Emmy și liderul interlop Marian Sîrbu, zis Box, sunt acuzați că ar fi bătut și sechestrat două persoane, împreună cu alți interlopi.

În cazul cântăreței Emmy, informația nu este oficială.

Infracțiunile ar fi fost comise între anul 2020, când persoanele vizate în acest dosar ar fi sechestrat doi bărbați, în diferite intervale de timp, în aceeași zi, în zona cartierului Vitan.

Cine este cântăreața Emmy?

Negurici Emilia Loredana, cunoscută drept cântăreața Emmy, este o prezență cunoscută în showbiz-ului românesc.

Cine este cântăreața Emmy, reținută în dosarul tinerilor sechestrați în București de clanul cămătarilor?

Cine este cântăreața Emmy, reținută în dosarul tinerilor sechestrați în București de clanul cămătarilor?

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea ar mai fi fost reținută de anchetatori în anul 2015, potrivit surselor Gândul, într-un dosar de prostituție și proxenetism, fiind cercetată la acea vreme alături de mai multe vedete, între care Simona Trașcă, Daniela Crudu, Mădălina Pamfilie și Denisa Biță.

Ce spun autoritățile

„La data de 4 octombrie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București -  Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, în Municipiul București și Județul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări

privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. 

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 27 februarie 2020, în timp ce se aflau într-un imobil din Sectorul 3, doi bărbați, în vârstă de 44, respectiv 45 de ani, prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător, ar fi amenințat și lovit un bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească imobilul. 

De asemenea, în aceeași zi, aflându-se în locația precizată, cei doi bănuiți, cu sprijinul unei femei, în vârstă de 35 de ani și a altor doi bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, ar fi amenințat și lovit, în repetate rânduri, un alt bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească locuința”, au precizat autoritățile.

La data de 4 octombrie 2023 au fost puse în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. Persoanele bănuite de infracțiuni au fost conduse la audieri. Unul dintre bărbați, în vârstă de 33 de ani se află în prezent în arest preventiv dintr-o altă cauză.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„În baza probatoriului administrat în cauză, față de trei bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, față de doi dintre aceștia a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar pentru cel de-al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. 

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lipsire de libertate. 

Facem precizarea că efectuarea percheziției domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluționării cauzei, care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul Poliției. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si