Bărbatul ar fi fost prins în comuna Valea Stanciului din județul Dolj. Nu e sigur dacă va fi dus la IPJ Dolj sau pleacă direct spre Sibiu.

Laurențiu Lăcătușu nu ar avea antecedente penale

Numele bărbatul este Laurențiu Ionuț Lăcătușu și a fost prins în flagrant în trafic. Bărbatul este suspectat că ar avea legătură cu crima afaceristului Adrian Kreiner. Bărbatul nu are antecedente penale, iar următoarele zile urmează să fie audiat.

El nu a opus rezistentă în momentul în care a fost ridicat.

El este Laurențiu Ionuț Lăcățușu, suspect în cazul morții afaceristului din Sibiu.

[Sursa foto: Facebook]

El este Laurențiu Ionuț Lăcătușu, unul dintre suspecții prinși în cazul morții lui Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Despre el se mai știe faptul că este un fost boxer. Potrivit primelor informații se presupune că fratele individului ar fi implicat în alte acțiuni ilegale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Unul dintre criminalii afaceristului din Sibiu a fost prins. Firul desfășurarii crimei, scenariu de film: au stat ascunși în pod

Adrian Kreiner, torturat printr-o metodă specială care i-a întrerupt fluxul sanguin

Anchetatorii au reușit în cele din urmă să pună cap la cap toate acțiunile care au dus la moartea milionarului Adrian Kreiner, după ce au ridicat imagini din 67 de locații ce însumează peste 1.500

de ore de filmare continuă.

”În data de 04.11.2023, cei 5 suspecți (4 bărbați și o femeie) au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți. Un autoturism a fost lăsat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, urmând ca acesta să reprezinte o mașină de rezervă pentru o deplasare ulterioară, cu care să nu fi intrat pe raza orașului Sibiu.

Au ajuns la Sibiu cu celălalt autoturism, condus de către unul dintre suspecți, suspect care nu a participat la săvârșirea faptei, după care au ajuns în parcarea Promenada Mall Șelimbăr în jurul orei 17.30 ”, se menționează în comunicatul de presă.

El este Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu.

[Sursa foto: Facebook]

După ce indivizii au făcut cumpărături, în timp ce ceilalți 2 au așteptat în mașină, în jurul orelor 18.00, s-au deplasat cu toții pe strada Doamna Stanca, unde suspecta închiriase un apartament pentru 3 nopți. Ei au rămas în apartament până în jurul orelor 00.00 ale zilei de 05.11.2023, când au plecat pe jos spre strada Moldoveanu, unde locuia afaceristul. Apoi, în jurul orei 00.30 minute, cei trei au sărit gardul și au pătruns în casa nelocuită din vecinătatea locuinței milionarului.

Înainte de a intra în curtea victimei, bărbații au deșurubat niște becuri, iar mai apoi au pătruns prin garaj direct în casa afaceristului. Mai apoi, Adrian Kreiner a fost torturat cu cruzime, printr-o metodă care să-l determine să răspundă tuturor întrebărilor celor trei asasini.

”Victima a fost legată de mâini și de picioare, în mod solidar în poziție de barcă, astfel încât orice mișcare a oricărui membru să antreneze după sine autostrângerea, după care este lăsată la sol în modul "legăturii de tip Arbatachar". Acest este un mod de legare a victimei în care șocul traumatic se instalează rapid prin întreruperea fluxului sanguin care conduce la paralizie.

Legătura Arbatachar este o formă de tortură unde durerea este extremă, folosită pentru a determina victima să dezvăluie locul în care depozitează banii sau obiecte de valoare. La plecarea din locuință, după comiterea faptei, suspecții au acoperit corpul și capul victimei cu pătura de pe canapeaua unde dormise aceasta”, a mai fost precizat în comunicat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: EXCLUSIV! Greșeala fatală făcută de asasinii lui Adrian Kreiner. Proba esențială în dosar: "Tensiunea sub care acționează îi face să ia decizii greșite"

Fiica afaceristului, puternic afectată de noaptea jafului

Apoi, Vanessa, fiica în vârstă de 20 de ani a lui Adrian Kreiner a fost amenințată cu pistolul. Ea le-a oferit celor trei indivizi 40 de euro și aproximativ 100 de lei din portofelul său. În cele din urmă, ei au părăsit imobilul cu mai multe ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro aflate la vedere într-un dressing.

Anchetatorii au stabilit că bărbații s-au întors și în seara de 6 noiembrie tot în apartamentul închiriat, însă mai apoi au plecat în Deva, județul Hunedoara, unde avea o mașină. De acolo s-au dus în Timiș, unde au stat în casa suspectului cheie. În momentul în care a fost anunțat decesul afaceristului, atunci doi dintre ucigași au părăsit țara. Și femeia suspectă ar fi făcut același lucru.

Adrian Kreiner a murit pe data de 7 noiembrie, la Spitalul Județean din Sibiu. Acum, anchetatorii îi caută și pe ceilalți doi suspecți care posibil să se fi ascuns în Germania sau Belgia, ţări din care au revenit recent din România. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si