Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Cine este femeia de 60 de ani care a câștigat Miss Universe Buenos Aires? Vârsta pentru ea este doar un număr: ”Sunt încântată să reprezint această nouă paradigmă în concursurile de frumusețe”

Alejandra Rodríguez a avut o apariție spectaculoasă în Buenos Aires! La vârsta de 60 de ani, avocata eclipsează cu frumusețea ei!

Stefania Pavel,

Ea este câștigătoarea Miss Buenos Aires.

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La vârsta de 60 de ani, avocata a devenit Miss Universe! Este povestea de succes a Alejandrei Rodríguez, care şi-a adjudecat titlul de Miss Buenos Aires, scrie Hola.

Ce a declarat Alejandra imediat după primirea distincției?

De profesie avocată și jurnalistă, femeia a radiat pe scenă și a marcat chiar o schimbare în concursurile de frumusețe. Alejandra a avut mari emoții pe data de 25 aprilie, însă singură s-a încurajat.

"Sunt încântată să reprezint această nouă paradigmă în concursurile de frumusețe, deoarece inaugurăm o nouă etapă în care femeile nu reprezintă doar frumusețea fizică, ci un alt set de valori. Sunt prima din această generație care începe cu asta", a

declarat aceasta emoționată.

Ea este câștigătoarea Miss Buenos Aires.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este câștigătoarea Miss World 2024? Ada Maria Ileana a concurat din partea României

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Alegerea Miss Buenos Aires a avut un alt aspect deosebit: în acea zi, înaintea lui Rodríguez, prima finalistă a concursului a fost o femeie de 73 de ani.

Diego Bernardini, medic și cu un master în gerontologie, a declarat pentru Clarín că ''surpriza are legătură cu faptul că frumusețea a fost întotdeauna legată de tinerețe'', transmite La Vanguardia

De asemenea, o mamă a doi copii, antrenor de sănătate și expert în fitness, a concurat pentru a reprezenta Republica Dominicană la concursul Miss Univers 2024. 

"Participarea la un concurs de frumusețe m-a fascinat întotdeauna. Cu toate acestea, din cauza faptului că am devenit mamă la o vârstă fragedă, nu am reușit niciodată să fac din acest vis o realitate. Miss Universe, care promovează incluziunea, mi-a oferit șansa de a-mi urma visul.

Vocea mea interioară m-a îndemnat să merg mai departe, să experimentez călătoria în loc să aud doar despre ea", a declarat ea pentru HOLA! USA.

Ea este câștigătoarea Miss Buenos Aires.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Statele Unite au aprobat ajutorul financiar pentru Ucraina. Rusia, atacuri furibunde asupra mai multor orașe ucrainene

Miss Universe 2024 va avea loc în Mexic, țară care a mai găzduit concursul în patru ocazii: 2007, 1993, 1989 și 1978. Pentru concursul din 2024, se vor aplica noi reguli, inclusiv eliminarea limitelor de vârstă ale concurentelor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI