„Este alertă în Oradea după ce două surori au fost victimele unei răzbunări mafiote. Una dintre ele a fost găsită fără viață într-o remorcă parcată și cealaltă era sechestrată într-un bloc din apropiere cu răni grave pe tot corpul. În urmă cu puțin timp anchetatorii au reținut o femeie suspectă în acest caz revoltător. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!”, a spus Christian Sabbagh.

crima oradea, femeie ucisa, proxenet

Anchetatorii au stabilit că oribila crimă a fost comisă în urmă cu câteva zile

Alarma a fost dată într-un cartier rezidențial din Oradea după ce un locatar a anunțat la 122 că lângă bloc este o remorcă din care venea un miros îngrozitor. Zeci de polițiști, mascați și criminaliștii au împânzit zona, iar când au ridicat prelata remorcii au descoperit cadavrul femeii de 31 de ani ascuns într-un geamantan acoperit cu nisip. Se pare că tânăra ar fi fost ucisă de mai mulți proxeneți. Anchetatorii au stabilit că oribila crimă a fost comisă în urmă cu câteva zile, în afara orașului, unde autorii locuiau cu victima în chirie. Oamenii au hotărât să se mute și s-au plimbat cu trupul neînsuflețit până la noua locuință. Cadavrul ar fi stat în valiză, în dreptul blocului, cel puțin două zile.

Citește și: VIDEO Numărătoarea voturilor, blocată în Sectorul 1! Clotilde Armand, în luptă strânsă cu George Tuță

„Cert este că decesul s-a produs într-o altă locație din municipiul Oradea, din cartierul Nufărul, nu acolo. Persoanele implicate se pare că după ce au ucis-o ar fi transportat-o într-un geamantan în noua locație. Duminică ar fi avut loc mutarea pe strada Oneștilor”, a declarat Cristian Ardelean, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Între cele două cartiere este o distanță de 5 kilometri iar anchetatorii încearcă să refacă traseul criminalilor. O probă importantă ar putea fi camerele de supraveghere, care i-ar ajuta să vadă câte persoane erau în mașină. În blocul din apropiere de remorcii, anchetatorii au găsit-o sechestrată și pe sora femeii ucise. Era în stare gravă, cu răni pe tot corpul și nemâncată. Cu ultimele puteri a reușit să le spună medicilor doar că a fost lovita.

crima oradea, femeie ucisa, proxenet

„Cu foarte, foarte multe leziuni la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriție. Starea e gravă”, au mai precizat autoritățile.

Locatarii spun că zona este frecventată de proxeneți și că au auzit de multe ori scandaluri: „Nu știu exact la ce etaj, dar din câte am auzit sunt fete aici care au clienți.”

Mai multe persoane, printre care două femei și un bărbat, care ar fi locuit împreună cu cele două surori, au fost duse la audieri.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO Situație de urgență pe calea ferată, după ce două vagoane IR Craiova-București au deraiat! A fost activat Planul Roșu de Intervenție pentru salvarea celor 200 de pasageri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si