Un interlop din Bacău, Florin Tamba, poreclit Buză, a fost găsit fără suflare în curtea unor rivali. Procurorii au deschis un dosar penal pentru acuzația de omor, dar încă nu au identificat făptașul.

Conflictul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri aproape de centrul orașului Bacău între mai multe persoane care se aflau în apropierea unei locuințe.

La finalul confruntării, medicii și polițiștii au găsit un bărbat fără suflare de 45 de ani cunoscut în lumea interlopă din oraș.

Citește și: VIDEO- Fugarul cu mitraliera tatuată pe ceafă. Scandalul în care este implicat a pornit de la un ceas de lux

Interlopul Florin Tamba, alias Buză, a revenit de curând din SUA unde ar fi avut probleme cu legea din cauza unor afaceri cu carduri clonate, potrivit unor surse din anchetă citate de Stirile Kanal D .  

Bărbatul ar fi mers noaptea trecută în curtea unor rivali de-ai săi, unde și-a găsit sfârșitul.   

Interlop din Bacau, ucis de rivali Buza

Interlop din Bacau, ucis de rivali

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este interlopul Buză, supranumit "cardistul" din Bacău

Florin Tamba, zis Buză, era un cunoscutul „cardist” din nordul municipiului Bacău. El a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit, după o altercație cu o familie de romi comercianți de aur, de pe strada Bacovia din oraș.

Potrivit informațiilor din presa locală, interlopul Buză era abia sosit din Statele Unite, unde fusese arestat pentru afaceri ilegale cu carduri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Florin Tamba s-a dus băut, însoțit de alte persoane, la locuința unor romi comercianți de aur, cu care avea un conflict mai vechi. Au încercat să intre în imobil, iar în altercația care a urmat, „Buză” a fost înjunghiat mortal, potrivit Ziarul de Bacau.

Toate persoanele implicate sunt în acest moment audiate la Parchet.

Ce a transmis Parchetul din Bacău

Parchetul din Bacău a transmis că s-a deschis un dosar penal pentru omor și violare de domiciliu.

„Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, s-a reţinut că victima prezenta multiple leziuni corporale ce par a fi provocate de un obiect ascuţit/tăietor şi o puternică hemoragie din plăgile prezentate”, se afirmă în comunicat.

Anchetatorii au precizat că victima prezenta multiple leziuni corporale ce par a fi provocate de un obiect ascuţit/tăietor.

Cine este interlopul Buză, ucis cu sălbăticie la Bacău într-o răfuială dintre clanuri

El este interlopul Buză, ucis cu sălbăticie la Bacău într-o răfuială dintre clanuri

[Sursa foto: Ziarul de Bacau]

Mai jos comunicatul Parchetului:

"Prin ordonanţa procurorului din 13.10.2023, s-a dispus începerea urmăririi penale, in rem, cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 alin. 1 din C.p.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În acest sens, la data de 13.10.2023, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău s-a sesizat din oficiu cu privire la agresiunea asupra unei persoane de sex masculin, în timpul unui conflict desfăşurat la un imobil situat în municipiul Bacău, str George Bacovia.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, s-a reţinut că victima prezenta multiple leziuni corporale ce par a fi provocate de un obiect ascuţit/tăietor şi o puternică hemoragie din plăgile prezentate.

Prin ordonanţa procurorului din data de 13.10.2023 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu, prev. de art. 224 alin. 2 din C.p.

În prezenta cauză se efectuează multiple activităţi investigative şi de urmărire penală, în vederea identificării autorului/autorilor faptelor şi a împrejurărilor comiterii acestora.

Pentru moment, având în vedere caracterul nepublic al urmăririi penale şi pentru a nu fi afectată buna desfăşurare a anchetei, nu pot fi furnizate informaţii suplimentare".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si