Patroana din Galați s-a deghizat în polițistă ca să-și promoveze salonul. După ce oamenii legii au văzut imaginile, au decis să-i facă o vizită și au constatat că femeia nu lucrează în poliție.

Citește și: VIDEO Dispariție misterioasă după ședința de yoga. Tânăra de 36 de ani, căutată cu disperare de familie

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

Nu suntem într-un film cu polițiști, ci în fața unui salon de înfrumusețare. Deși mai este o lună până la Halloween, doamna din imagini a decis că acum este momentul perfect să se deghizeze în polițistă ca să își promoveze afacerea.

Faima nu a durat prea mult. După ce patroana salonului a încărcat filmulețul pe rețelele de socializare, poliția s-a autosesizat pentru că s-a dovedit că nu era angajată a poliției.

Femeii în vârstă de 41 de ani i s a deschis dosar penal.

Femeia de la care împrumutase uniforma ar fi o angajată a inspectoratului de poliție din Galați de opt ani. Acum ea ar urma să fie cercetată disciplinar pentru că a împrumutat echipamentul.

Dosar penal pentru politista de la salon[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si