Un polițist din Cluj, aflat în timpul liber, a fost depistat pozitiv pentru consumul de substanțe interzise la volan. Agentul a fost tras pe dreapta de colegii săi în cadrul unei razii și a fost testat. Același om al legii este anchetat penal într-un dosar de viol, infracțiune pentru care a stat și în spatele gratiilor. În plus, voci din rândul celor care îl cunosc spun că înainte să îmbrace uniforma de polițist, bărbatul ar fi fost striper în străinătate, a

transmis Cristian Sabbagh.

Polițist acuzat de viol, drogat la volan

Polițistul în vârstă de 38 de ani se afla în timpul liber în momentul în care a fost oprit de colegii săi pentru un control de rutină, pe o stradă din comuna Florești. Agenților li s-a părut că bărbatul are un comportament suspect, așa că l-au testat pentru alcool și droguri. Rezultatul a ieșit pozitiv la consumul de substanțe interzise. În plus, polițiștii au descoperit și faptul că acesta se afla la volanul unei mașini care nu era înmatriculată.

Din verificări s-a constatat că acesta are calitate de polițist, încadrat la IPJ Cluj. A fost testat cu aparatul din dotare, reieșind posibilitatea consumului de substanțe interzise.

Polițistul a fost condus de colegii săi la IML, iar acolo i-au fost prelevate probe biologice.

Chiar dacă a îmbrăcat uniforma de polițist, individul este certat cu legea.

În urmă cu doi ani a fost protagonistul unui incident grav, în urma căruia s-a ales cu o acuzație de viol. O tânără l-a reclamat că ar fi profitat de ea la o petrecere, într-o cabană. Victima susține că se odihnea într-o altă cameră, iar polițistul ar fi tăbărât peste ea.

Polițistul a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile, în arest preventiv, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar.

S-a întors la muncă, dar nu pe teren. După scandalul în care a fost acuzat de viol, agentul a fost pus la dispoziție de șefii săi și avea atribuții restrânse.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Nu putem vorbi despre un singur profil care alege cariera de polițist. Vom găsi multi care sunt cum ne-am dori si multi care folosesc această funcție în moduri cum nu ne-am dori, a declarat un psiholoog.

Probabil că timpul liber i-a permis să dezvolte o nouă pasiune- cea de tiktoker.

Presa locală susține că înainte de a deveni polițist, bărbatul ar fi fost striper în străinătate. De altfel, pe rețelele de socializare individul își încordează mușchii fără să se sfiască. Videoclipurile realizate la bustul gol, dar și clipurile în care încearcă să fie amuzant au strâns peste 10.000 de aprecieri.

Dacă rezultatele analizelor vor fi pozitive, polițistul s-ar putea alege cu un nou dosar penal. Până atunci, șefii de la IPJ Cluj au cerut o anchetă internă cu privire la agent. În plus, individul s-ar putea alege cu o condamnare definitivă în dosarul în care este acuzat de viol.

Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru finalul acestei luni.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Emilia Ghinescu nu vrea să își facă o nouă relație în viitorul apropiat: "Nu mai vreau lucrul acesta"- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si