Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cine este șoferița minoră care a distrus „doar” 6 mașini. Face parte dintr-o familie influentă și conducea un bolid de lux de peste 50.000 euro

Șoferița minoră fără permis care a spulberat cinci mașini în lanț a fost condusă astăzi la secția de poliție. Deși doar o minune a făcut să nu se întâmple o adevărată tragedie, părinții șoferiței teribiliste sunt de părere că fata doar a greșit și că nu a comis nicio infracțiune. Asta în ciuda faptului că tânăra nu avea permis auto și că a ruinat cinci familii.

Redactia Stirile Kanal D,

Cine este șoferița minoră care a distrus „doar” 6 mașini

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"De ce te-ai urcat la volan fără permis? Nu te-ai gândit că poți să omori pe cineva?", întrebările jurnaliștilor au rămas fără răspuns.

A spulberat cinci mașini și doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Era miezul nopții, când tânăra de 16 ani a furat bolidul unchiului și a demarat în trombă.

Înainte de a produce o tragedie, un echipaj de poliție a observat că autoturismul mergea neregulamentar și i-a făcut semn tinerei să oprească. Minora fără permis auto nu s-a conformat, ci dimpotrivă a apăsat mai tare accelerația.

"Pentru că șoferul autoturismului a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea, polițiștii din cadrul subunități au pornit în urmărirea acestuia folosind semnalele acustice și luminoase", a declarat Iaru Francisco, purtătorul de cuvând al Poliției Capitalei.

Cursa s a încheiat brusc după ce șoferița teribilistă a lovit în lanț mai multe mașini parcate.

Cine este șoferița minoră care a distrus „doar” 6 mașini

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Veste bună pentru fermierii români! Banii intră pe card până pe 15 octombrie- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

"A venit cu o viteză...I-am zis: dacă erau copii pe stradă, ce se întâmpla?", spune o femeie care locuiește în zonă. Este întrebarea pe care și-au pus-o mulți dintre cei care au văzut maldărul de fiare rămas în urmă.

Accidentul de noaptea trecută are loc la doar două luni de la tragedia din Pantelimon comisă de un alt minor fără permis.

De data aceasta tânăra care s-a luat cu mâinile de cap după ce a făcut pagubele uriașe era în mașină cu alte două prietene.

Ambele aveau permis, dar degeaba.

"Am văzut șase mașini aici una după alta, lovite. Trei fete era într-o mașină, dar nu erau drogate, erau speriate", spune o martoră.

Din ce familie face parte șoferița teribilistă

Tânăra de 16 ani care a produs accidentul face parte dintr-o familie influentă din cartierul Vitan.

Minora obișnuia să se pozeze în vacanțe de lux, pe iahturi și la restaurante exclusiviste.

Când a făcut prăpăd în parcare, conducea o mașină în valoare de peste 50 de mii de euro.

Citeste si: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”- kfetele.ro

Citeste si: Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii- radioimpuls.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

La fața locului, șoferița teribilistă a făcut pagube de sute de mii de euro.

"Această daună nu va rămâne în sarcina asiguratorului RCA, având în vedere că a fost produsă în timpul comiterii unei infracțiuni. Tot de la familia minorei se va plăti integral tot ce înseamnă pagube materiale, pagube morale", spune un senior broker de asigurări.

Astăzi tânăra a fost audiată la secția 11 de poliție. Pe numele minorei a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis, nerespectarea semnalelor polițiștilor și distrugere.

Potrivit legislației în vigoare, dosar penal riscă și persoana care i-a încredințat minorei autoturismul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI